alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

gula sneakers

 
[34]

Gula sneakers

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med våra skor står du stadigt på jorden. Dina sneakers jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna det stöd de förtjänar. Med dessa gula sneakers kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – gula sneakers från adidas

Våra sneakers har tillverkats av läder, mockaläder och syntetläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med sneakerskollektioner som adidas by Stella McCartney, Originals och Five Ten ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt.

Med teknologier som STEALTH är du rustad för varje situation. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft i varje steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än någonsin för att ge maxad kraft i varje steg. Våra kollektioner med sneakers inkluderar NMD, UltraBoost och EQT. Vår NMD-kollektion förenar adidas historia med innovativ design. Vare sig det gäller kläder, skor eller accessoarer – NMD står för framtidens streetstil. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden är grunden i hela kollektionen. adidas är populärt hos atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Skor från adidas är extremt mångsidiga, det spelar inom roll om det gäller väg. Gula sneakers från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att flytta gränserna varje dag.