alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

röda sneakers

 
[32]

Röda sneakers

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med våra skor står du stadigt på jorden. Hitta den perfekta passformen. Med sneakers från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Alla röda sneakers från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – röda sneakers från adidas

Vi säljer sneakers som består av läder, mockaläder och textil.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals, TERREX eller Performance – med adidas-sneakers får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Funktionell design och pålitlig funktion vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex.

Vi testar noggrant ny teknologi som GORE-TEX i tuffa förhållanden. Mellansulan med BOOST förser dig med maxad kraft i varje steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin utvecklat. Mycket innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt på alla områden! Continental80, NMD och Retroset är våra populära kollektioner med sneakers. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden är grunden i hela kollektionen. NMD-kollektionen är en kombinerar av adidas historia och innovativ design. Oavsett om det är kläder, skor eller accessoarer – NMD representerar futuristisk streetstil. adidas är populärt bland atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt vandringen. Våra skor lämpar sig för löpbanor, gator, terränger och vägar. Visa din alldeles individuella stil med röda sneakers från adidas.