alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

beige sneakers

 
[58]
1 / 2
Sida:av 2

Beiga sneakers

adidas streetkläder ger dig en klassisk look. Våra skor har designats för att hantera utmaningarna vid sportaktiviteter och för att fullända din avslappnade look. Hitta den perfekta passformen. I sneakers från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt stöd. Våra beiga sneakers kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – beiga sneakers från adidas

Läder, läder och mockaläder är tre av de material vi använder för att tillverka våra sneakers.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med sneakerskollektioner som Performance, Originals och Y-3 ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är omtalad för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur.

Våra mest innovativa teknologier, som STEALTH, hjälper dig slå ditt personbästa. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft steg efter steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft i vartenda steg. Extremt innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt i alla kategorier! Våra kollektioner med sneakers inkluderar Nite Jogger, Magmur och Americana. Vi kämpar för hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial. NMD representerar progressiv design och kombinerar en urban look med löparstil. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varje dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid rätt för maratonloppet. Våra skor lämpar sig för gator, terränger och vägar. När framtiden börjar är upp till dig. Skaffa våra beiga sneakers från adidas – nu är stunden inne.