alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

lila sneakers

 
[18]

Lila sneakers

Du bestämmer reglerna. Inklusive vilka skor du ska ha för att ta din look till en ny nivå. Dina sneakers jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Med dessa lila sneakers kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – lila sneakers från adidas

Läder, mockaläder och textil är tre av de material vi använder för att tillverka våra sneakers.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med sneakers från märken som Performance, TERREX och Five Ten. Funktionell design och pålitlig funktion oavsett väder. Det är adidas Terrex. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Vi testar ny teknologi som TRAXION och STEALTH i extrema förhållanden. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Extremt innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt på alla sätt! Våra kollektioner med sneakers inkluderar Trefoil, Nizza och Continental80. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, dag ut och dag in. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. 3-Stripes är alltid helt rätt: för terräng eller vandring. Våra skor lämpar sig för gator, terränger och vägar. Visa din alldeles individuella stil med lila sneakers från adidas.