alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

silver sneakers

 
[13]

Silverfärgade sneakers

adidas streetkläder ger dig en retroinspirerad look. Våra skor har designats för att hantera utmaningarna vid sportaktiviteter och för att fullända din avslappnade look. Dina sneakers jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Alla silverfärgade sneakers från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – silverfärgade sneakers från adidas

Våra sneakers har tillverkats av läder, mockaläder och syntetläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Originals eller Performance – med adidas-sneakers gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft steg efter steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning är någonsin tidigare för att ge maxad kraft i varje steg. Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. UltraBoost, Yung Series och NMD är våra mest välkända kollektioner med sneakers. Vi vill ha plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial. NMD-kollektionen kombinerar vårt varumärkes historia med innovativ design – det är samma sak för kläder, skor eller accessoarer. Skapa en urban look med löparstil. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, dag ut och dag in. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Skor från adidas är extremt mångsidiga, det spelar inom roll om det gäller löpbana, terräng och väg. Framtiden börjar idag. Upptäck våra silverfärgade sneakers från adidas – nu är stunden inne.