alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

brun sneakers

 
[31]

Bruna sneakers

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med våra skor står du på stadiga fötter. Sneakers från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Våra bruna sneakers kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – bruna sneakers från adidas

Våra sneakers är tillverkade av läder, mockaläder och syntetläder.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med sneakers från märken som Originals och Five Ten. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar.

Vi testar ny teknologi som STEALTH i tuffa förhållanden. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energi från varje steg. SL, Loafers och Ozweego är våra mest omtyckta kollektioner med sneakers. adidas är populärt hos atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid helt rätt för medelnivån. Våra skor lämpar sig för terränger. Bruna sneakers från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.