alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

orange sneakers

 
[24]

Orange sneakers

adidas streetkläder ger dig en klassisk look. Våra skor har designats för att hantera utmaningarna vid sportaktiviteter och för att fullända din avslappnade look. Hitta den perfekta passformen. Med sneakers från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Alla orange sneakers från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – orange sneakers från adidas

Läder, mockaläder och syntetläder är tre av de material vi använder för att tillverka våra sneakers.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med sneakers från märken som Performance, Originals och Five Ten. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Snö och regn? Ruggiga vindar? Skumpiga vägar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter.

Våra mest innovativa teknologier, som TRAXION, STEALTH och CLOUDFOAM, hjälper dig att höja prestationerna. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin utvecklat och det innebär maxad kraft steg efter steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft i vartenda steg. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg så att du förblir fulltankad med energi. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världens scener – skor från adidas är hyllade internationellt och är ett tydligt statement. Du hittar sneakers i kollektionerna Essentials, Trefoil och ZX. NMD representerar progressiv design och kombinerar löparstil med en urban look. adidas är populärt bland atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid rätt: för maratonlopp, medelnivå, terräng eller träning. Skor från adidas är extremt flexibla, det spelar inom roll om det gäller löpbana, terräng och väg. Visa din alldeles egna stil med orange sneakers från adidas.