alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vit · Sneakers

 
[835]
Y-3 Vit Y-3 QasaY-3 Vit Y-3 Qasa

Y-3 Qasa

Y-3

Originals Vit Crazy 8 SkorOriginals Vit Crazy 8 Skor

Crazy 8 Skor

Originals

adidas vita träningsskor

Oavsett vilken stil du har så är det inget som slår ett par snygga vita sneakers för att komplettera din look. adidas har designat klassiska vita sneakers i olika tappningar under årtionden och här hittar du allt från klassiska modeller till futuristiska silhuetter. Välj en Originals-modell i minimalistisk sportstil eller lägg till en färgklick med en färgglad adidaslogga eller 3-Stripes. Med adidas vita träningsskor lägger du enkelt till en stilren detalj till din outfit.

Klassiker i vitt

För en tidlös stil bör du välja någon av adidas Originals-modeller i vitt. En favorit är tennisskon adidas Stan Smith med sina minimala tre perforerade 3-Stripes längs med sidorna. Både skons ovandel i skinn och koppsulan i gummi är helt vita. Du kan välja att även ha en helvit hälkappa för en monokrom look eller en hälkappa i färg för en liten färgklick. Även tennisskon adidas Supercourt finns i helvitt med en tjockare sula och dekorsömmar för textur på ovandelen. Bland adidas vita träningsskor hittar du även Originals-modellen adidas Superstar. Välj 3-Stripes och hälkappa i helvitt eller i kontrasterande färger i bland annat rött, svart och grönt för en klassisk stil.

Nya silhuetter för en modern stil

Om du letar efter en futuristisk design och modern stil hittar du bland annat häftiga löparskor från adidas by Stella McCartney. De lätta löparskorna Ultraboost X kommer i en helvit, stickad ovandel som är helt snörlös. Istället har skon en strumpliknande konstruktion och ett band över fotens ovandel för en smidig passform. I stark kontrast till skons vita ovandel är det den leopardfärgade sulan som är utmärkande för Stella McCartneys design. Bland Stella McCartneys andra designer hittar du även adidas vita träningsskor Pureboost Trainer som har en ventilerad ovandel i mesh och en kontrasterande sula i svart. Skorna är dessutom miljövänliga då de är skapade av återvunnen havsplast i samarbete med Parley for the Oceans.