alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

gra sneakers

 
[196]
1 / 5
Sida:av 5

Grå sneakers

adidas streetkläder ger dig en retroinspirerad look. Våra skor har designats för att hantera utmaningarna vid sportaktiviteter och för att fullända din avslappnade look. Dina sneakers jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Våra gråa sneakers kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – grå sneakers från adidas

Våra sneakers har tillverkats av canvas, läder och mockaläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med sneakerskollektioner som TERREX, adidas by Stella McCartney och Five Ten ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Funktionell design och funktion som du kan räkna med i alla väder. Det är adidas Terrex. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar.

Våra mest innovativa teknologier, som STEALTH, LIGHTSTRIKE och CLOUDFOAM, hjälper dig att höja prestationerna. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energi från varje steg. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på planen och andra platser där du behöver det. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världens scener – skor från adidas är hyllade internationellt och är ett tydligt statement. Continental80, Pharrell och ZX 4000 är våra mest omtyckta kollektioner med sneakers. NMD-kollektionen är en förenar av adidas historia och innovativ design. Oavsett om det är kläder, skor eller accessoarer – NMD står för futuristisk streetstil. Vi kämpar för plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, dag ut och dag in. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp, terräng, triathlon, urban sport eller vandring. I vårt breda utbud hittar du skor för löpbana, löpband, gata, terräng och väg. Visa din alldeles individuella stil med grå sneakers från adidas.