alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

guld sneakers

 
[6]
Dam Originals Guld RIVALRY LOW WDam Originals Guld RIVALRY LOW W

RIVALRY LOW W

Dam Originals

Gyllene sneakers

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor. adidas skor imponerar inte bara med sin stil utan är även föregångare när det gäller komfort. Hitta din perfekta passform. I sneakers från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Alla gyllene sneakers från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – gyllene sneakers från adidas

Läder, mockaläder och syntetläder är tre av de material vi använder för att tillverka våra sneakers.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med sneakers från märken som Originals och Performance. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin haft och det innebär maxad kraft i varje steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än någonsin för att ge maxad kraft steg efter steg. Vi tummar inte på kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Våra kollektioner med sneakers inkluderar Stan Smith, Parley och SL. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden är grunden i hela vår kollektion. adidas är populärt bland atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Skor från adidas är extremt allsidiga, oavsett om det gäller gata, terräng och väg. Gyllene sneakers från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att slå ditt personbästa varje dag.