alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Outdoorartiklar rea

 
[171]
1 / 4
Sida:av 4

Kom närmare naturen med våra outdoor-artiklar på rea

Att ta sig ut i naturen är bra både för vår fysiska och mentala hälsa. Det är något särskilt med att upptäcka allt från mäktiga fjäll till små bäckar i skogen. Med våra outdoor-artiklar på rea kan du ta dig ut utan att behöva oroa dig för vädrets makter. Vi har skor som håller dina fötter varma och torra och som ger dig ett bra grepp så du inte halkar. Bland adidas outdoor-artiklar på rea finns även regnjackor, klättringsskor och andra plagg som passar bra att ha på sig ute när du är sugen på friluftslivet. Jackorna håller ute vatten, men andas samtidigt så du inte blir svettig.

Hitta vardagens favoriter på vår outdoor-outlet

Det är så klart inte bara när du ska ut på äventyr långt från civilisationen som reavarorna på vår outdoor-outlet funkar. Tvärtom är många av dem väldigt praktiska att ha till vardags, till exempel när du tar en promenad eller cyklar till jobbet. Även om funktionen är det allra viktigaste när det gäller friluftsvaror så har vi självklart sett till att tänka på designen också så du kan känna dig riktigt snygg i dina kläder och skor.

Glöm inte att impregnera dina outdoor-artiklar

Även om våra outdoor-skor är vattentåliga så rekommenderar vi ändå att du impregnerar dem för extra skydd. Impregnering gör både så att vatten rinner av skon och förhindrar smuts från att fastna, vilket gör skorna lättare att rengöra. När du har varit ute i skog och mark och skorna har blivit leriga rekommenderar vi att borsta dem med en skoborste och sedan rengöra dem med en skumrengöring. Sedan är det dags att fylla på impregneringen igen. För att undvika dålig lukt är det viktigt att skorna får torka så snabbt som möjligt när de har blivit blöta.