alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Fotbollsaccessoarer

 
[232]
UCL Competition Void Ball
Al Rihla Pro Ball
Tiro Club Ball
Predator Edge Pro Gloves
X Speedportal Pro Gloves
Predator Edge League Gloves
Predator Edge Training Gloves
Al Rihla Training Ball
Tiro Club Ball
Al Rihla Club Ball
Al Rihla League Ball
Milano 16 Socks 1 Pair
Adi 21 Socks
TPU Replacement Studs
Manchester United 22/23 Away Socks
Milano 16 Socks 1 Pair
Adi 21 Socks
Adi 21 Socks
Milano 16 Socks 1 Pair
Replacement Soft Ground Studs
Replacement Soft Ground Long Studs
Manchester United 22/23 Home Socks
Adi 21 Socks
Tiro Club Ball
Predator Edge Competition Gloves
Predator Edge Pro Gloves
Arsenal 22/23 Third Socks
X Speedportal League Gloves
Arsenal Beanie
Replacement Soft Ground Conical Studs
Al Rihla Mini Ball
Arsenal Snapback Cap
Al Rihla League Ball
X Speedportal League Gloves
Predator Edge Fingersave Pro Gloves
UCL League Void Ball
Al Rihla Club Ball
Tiro Pro Goalkeeper Gloves
Arsenal 22/23 Away Socks
Real Madrid Crossbody Bag
Tiro Club Ball
Soft Ground Stud Wrench
Predator Training Gloves
1 / 5
Sida:av 5

Fotbollsaccessoarer

När det kommer till fotboll kan detaljerna vara avgörande för din prestation. Se till att du har rätt tillbehör till matchen för att säkerställa så bra prestation som möjligt. Vi har fotbollsaccessoarer för alla eventualiteter. Bland annat hittar du allt från skydd och handskar till strumpor och dobbar som förbättrar spelet och ökar din bekvämlighet på planen. adidas har även flera fotbollsaccessoarer för vardagen för att kunna visa tillhörighet till din favoritklubb eller ta dig till och från matcherna i stil.

Accessoarer för maximal prestation under matchen

adidas fotbollsaccessoarer är designade för att låta din skicklighet ta dig så långt som möjligt i matchen. Hitta målvaktshandskar med både skydd och grepp för att kunna kontrollera spelet. adidas fotbollsstrumpor är framtagna för att hålla fukt borta från huden och för att ge extra stöd i skorna så att du kan fokusera på fotarbetet. Maximal komfort ända till slutsignalen får du med benskydd i lättvikt som är både slitstarka och har anpassad passform för att inte skifta position vid hårda sparkar. Med rätt dobbar på fotbollskorna kan du få maximalt grepp för att kunna styra spelet. Du kan välja mellan keramiska dobbar och dobbar i plast beroende på om du spelar på en utomhus- eller inomhusplan.

Tillbehör för vardagen

Även när du är på väg till och från matchen eller när du sitter uppe på läktarna kan du hålla stilen med fotbollsaccessoarer från adidas. Sporta en halsduk med favoritlagets logga för att visa ditt stöd för din klubb. På plats på läktarna kan det exempelvis passa bra med en keps som har UV-skydd under soliga matcher eller en varm mössa under kyligare dagar. Även duffelväskor, gympåsar och ryggsäckar som rymmer allt från kläder och skydd till skor och boll finns i olika lättviktsmaterial som tål alla väderlekar. Med adidas fotbollsaccessoarer är du redo för både match och vardag!