alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Copa skor

 
[54]
1 / 2
Sida:av 2

GUDOMLIGA FOTBOLLSSKOR I ADIDAS COPA SKO-KOLLEKTION

Omdefiniera touch och känn varje rörelse med adidas Copa fotbollsskor. Upplev spelets framtid med en uppdaterad ikonisk fotbollssko som har klätt spelarfötter på alla nivåer över hela världen sedan VM 1982.

Hitta känslan

Touch är avgörande i fotboll. Med Copa fotbollsskor kan du släppa loss dina bästa dribblingar och känna varje pass och skott. Välj från ett brett sortiment av skor för herr, dam och barn, med exakta storlekar från 28 till 48, och levande färgkombinationer, från klassiska svartvita till silver och turkos. Spring ut på planen i skor som är lika snygga som de är sköna.

Teknologi som förvandlar touch till skills

Det som urskiljer adidas Copa fotbollsskor är nivån av sofistikerad sportteknologi som krävs för att skapa dem. Touchpods är strategiskt utplacerade för att absorbera energin från stötar vid bollkontakt, samtidigt som Sensepods ger dig en friflytande kontakt mellan bollen och foten. Toppmodern snörlös teknologi, en ren överdel och högpresterande syntetiskt läder ger dig extra känslighet och perfekt bekvämlighet så att du kan fokusera på vad som är viktigt – det som händer på planen.

Frihet att känna varje touch

Varje del av Copa fotbollsskor är framtagen för att ge dig verktygen du behöver för att prestera på topp i 90 minuter, även under de tuffaste förhållandena. adidas egna Fusionskin läderbehandling skapar en sömlös yta samtidigt som den minskar vattenupptag. En tuff Exoframe-platta ger dig även överlägset grepp för att hålla dig stabil genom varje touch och hård tackling.

Boosta din prestation

Fotbollsskor är inte vilka sportskor som helst – för att du ska prestera på topp på planen behöver du känna spelets varje drag. Copa fotbollsskor låter dig att uppleva varje spelmoment på en ny nivå, oavsett om du gör dig redo för en stormatch eller en träning i parken.