alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

ABSOLUTE TOUCH

Nya Copa Sense.

Copa skor

 
[58]
En touch med nya Copa Sense förändrar allt. Spela med otrolig känsla med de nya teknologierna Sensepod och Touchpod.
1 / 2
Sida:av 2

Gudomliga fotbollsskor i adidas Copa sko-kollektion

När det handlar om snabba finter, finurliga glidtacklingar och hårda skott, är det viktigt med fotbollsskor som helt låter dig fokusera på nuet. I adidas Copa sko-kollektion hittar du ett brett och varierat sortiment av smidiga fotbollsskor för alla träningsnivåer. Det spelar ingen roll om du spelar korpfotboll eller satsar på en framtida karriär, adidas har alltid något för just dig. Exempelvis finns lättare alternativ i åtsittande, strumpliknande passform framtaget i skönt läder för dig som föredrar optimal rörelsefrihet. Eller vad sägs om en modell med förstärkt hälkopp i skum för komfort, eller alternativa fotbollsskor med nedvikbar plös framtagna i stretchigt, stickat material specifikt designade för extra smidig bollkontakt.

Fira snygga mål med snygga Copa-skor på fötterna

Med skorna i adidas Copa sko-kollektion kan du enkelt hitta alternativ som talar till din personliga spelstil. Utbudet fullkomligt kryllar av passformer och färgval. Kombinerat med modern teknologi finns massvis med alternativ som kan ta dina färdigheter till nästa nivå. Exempelvis hittar du fotbollsskor med elastisk rem och nedvikbar plös. Detta gör att skons snören inte förhindrar kontakt med bollen samtidigt som skon håller sig stadigt på plats under matchen eller träningen. Självklart bjuder utbudet på en klassisk fotbollssko med normal passform och ovandel i läder om så önskas. Många alternativ i adidas Copa-kollektion kommer i både heltäckande basfärg och i tvådelad festlig utformning. 

Sköna fotbollsskor för alla typer av underlag

Fotboll tränas flitigt både inne- och utomhus, vilket utbudet givetvis speglar. Med andra ord finner du fotbollsskor framtagna för grus, konstgräs och vanligt gräs, samt sköna modeller menat för inomhusbruk. Oavsett underlag ligger alltid bollkoktankt i fokus. Därför kommer de flesta modellerna i utbudet med rundstickat textilskaft för en mer kroppsnära passform. adidas varierade Copa-kollektion har fotbollsskor för alla positioner och spelstilar. Hitta just din favorit idag.