alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbollsbenskydd och remmar

 
[15]

Upptäck fotbollsbenskydd och remmar med bekväm passform

Att spela fotboll utan benskydd är aldrig en bra idé. Här hittar du fotbollsbenskydd och remmar som är specialdesignade för att skydda dina smalben från motståndarnas vilsna sparkar och hårda bollar. Det finns olika typer av benskydd så du kan välja en fästanordning som känns bra för dig. Antingen kan du använda ett par som har inbyggda remmar, eller så köper du skydd och remmar separat. En del modeller använder sig av en heltäckande kompressionsstrumpa för att fixera skyddet medan andra sorters benskydd kombinerar kardborreband med en stretchig ögla som träs över foten som håller dem ännu bättre på plats när du springer.

Benskydd i olika stilar och färger

Detaljerna gör ofta stor skillnad i känslan du får av din utrustning, så satsa gärna på ett par benskydd i en färg som matchar dina fotbollskläder och skor. Om du vill kan du ta det ett steg längre och se till att exempelvis träningsväskan och vattenflaskan matchar din outfit för en proffsig look. Våra fotbollsbenskydd och remmar har ofta neutrala färger som svart och vitt, men ibland har de även detaljer i färg. Eftersom skydden inte direkt syns när du spelar fotboll är det viktigaste ändå att de känns bekväma och sitter ordentligt på plats.

Så vårdar du din fotbollsutrustning på rätt sätt

Om du vill rengöra dina skydd är det bäst att helt enkelt torka av dem med en fuktig trasa. Materialet kan i vissa fall vara värmekänsligt så använd kallt vatten, och är de väldigt smutsiga kan du använda lite diskmedel men oftast räcker det med bara vatten. Lägg inte skydden på tork på ett varmt element eller i solen då de kan skadas.