alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Performance

 
[4917]

Hitta de bästa träningskläderna i adidas sportbutik

Med adidas sportswear kan du nå nya höjder i din träning och maximera dina pass. I vår sportbutik hittar du adidas performance-skor och plagg. Med högteknologiska material och det allra senaste inom design har klassiska silhuetter uppdaterats för att du ska få ut så mycket som möjligt av dina träningspass. Här hittar du allt från löparskor och sneakers till gymmet samt träningskläder för både inomhus- och utomhusbruk. Matcha klassiska designinslag med moderna uppdateringar i piffiga färger eller futuristisk utformning.

adidas sportbutik med något för alla sporter

adidas har tagit fram sina produkter med fokus på prestation och därför hittar du olika produkter specifikt framtagna för olika sporter. För löpning hittar du skor som har lätta och flexibla ovandelar samtidigt som sulan ger dig både energi och stabilitet. Med teknologier som Boost får du extra energi i stegen med skön stötdämpning. Med stabiliserande funktioner hittar du skor som passar bra för gymaktiviteter som tyngdlyftning, medan skor med rejäla och greppande sulor är utmärkta för friluftsaktiviteter och vandring. Hos adidas sports finns även plagg som låter dig prestera på topp. Med material som leder bort fukt och svett från kroppen kan du känna dig bekväm även under hårda och svettiga pass.

Glöm inte de avgörande detaljerna

I vår sportbutik hittar du viktiga detaljer som gör all skillnad för din prestation. Bland annat finns ett stort sortiment av sportstrumpor som låter dig få bra grepp och fäste i skorna och som gör att du slipper skavsår som distraherar från din träning. Du hittar även smarta väskor med plats för packning och utrustning samt små midjeväskor som enkelt kan bäras under löprundan för att hålla händerna fria. Missa inte heller svala och svettavledande kepsar som håller störande solstrålar borta från ögonen. Med adidas performance håller du fokus på dina mål och kan nå nya mål!