Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Performance Skor, Kläder & Accesoarer

(5396 Produkter)

adidas Performance

Gör det omöjliga möjligt med adidas Performance! Kläder och skor från kollektionen är framtagna för att atleter ska kunna optimera sin prestation och slå rekord. Med kläder och skor som är gjorda för att du ska kunna prestera på högsta nivå kan du fokusera på din träning och förbättra dina resultat. Här hittar du skor och kläder för träning inom en mängd olika sporter. Välj rätt skor och plagg för ditt sportutövande med produkter från adidas Performance som är specifikt framtagna för olika sporter som löpning, fotboll och friluftsliv.

Skor från adidas Performance

Välj rätt sko för att kunna prestera på din högsta nivå. adidas Performance skor är anpassade efter olika sporter. För löpning hittar du skor med Boost, en sula som ger extra stabilitet och ökad energi för varje steg. För fotbollsträning finns sömlösa adidas fotbollsskor som omsluter foten och ger dig ökad kontroll över bollen. För basketmatcher är det stötdämning och stöd för foten under snabba vändningar som är viktigt. adidas basketskor kommer bland annat med Cloudfoam-dämpning och en tålig och greppande gummisula i Adiwear.

Rätt material för högprestation

adidas Performance kläder kommer i högteknologiska material som gör att du kan prestera bättre. Med plagg i materialet Climacool eller Climalite håller du dig torr och sval under träningen tack vare den svettavledande och ventilerade teknologin. För kyligare träningspass finns Climawarm som isolerar värme men leder bort svett från huden.

Accessoarer som förbättrar din träning

Glöm inte bort detaljerna! Tillbehören för din träning kan vara avgörande för ditt resultat. Med adidas Performance strumpor får du till exempel bättre grepp i skorna för ökad komfort och passform vilket gör dina steg lättare. För fotbollsmatchen hittar du benskydd från adidas sport Performance som sitter på plats under hela matchen utan att skava eller behöva rättas till. Under löprundan utomhus kan en keps med UV-skydd göra stor skillnad för att hålla skadliga och störande solstrålar borta.