alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sportklänningar och kjolar

 
[37]
Storleksutbud
Pris
197 kr - 999 kr
197999

Sportig stil till både träning och vardag med sportklänningar och kjolar

I adidas stora kollektion av träningskläder hittar du en stor variation av sportklänningar och kjolar i olika stilar. Dessa är perfekta för både träning och vardagsstil med en sportig känsla och skön komfort. Med högteknologiska material får du plagg som låter dig andas och som leder bort svett och fukt från huden. Plaggen är även gjorda i sköna material och praktiska snitt som låter dig röra dig fritt. adidas har alltid både komfort och rörelsefrihet i fokus för sina kollektioner för att du ska kunna slå nya rekord och slippa distraktion från dina kläder.

Performancekjolar och klänningar för spel i full fart

Med adidas sportklänningar och kjolar får du full frihet för rörelser på tennisplanen. Håll både stilen och spelet uppe med dessa sköna plagg i högteknologiska material. Du hittar både smala kjolar med rak passform och vidare modeller. I kollektionen hittar du sportkjolar och klänningar för både dam och i juniorstorlekar. Du hittar även set med klänning och shorts att bära tillsammans eller set med kjol och t-shirt som kan mixas och matchas. Håll farten på planen med material i ventilerande och svalkande HEAT.RDY och slipp svettfläckar med klädernas snabbtorkande material. 

Sportiga kläder för snygg sommarstil

Performancekjolar och klänningar från adidas kollektion är inte bara att rekommendera för tennisplanen men även perfekta plagg att bära under varma sommardagar när du vill hålla stilen och samtidigt vara så bekväm som möjligt. De högkvalitativa materialen håller dig bekväm och sval även under de allra varmaste dagarna. I kollektionen hittar du klassiska designinslag som adidas logga och 3-Stripes, men även unik design och härliga sommarmönster. Matcha din sportkjol med adidas träningstoppar och sportbehåar för att hålla komforten från topp till tå. Matcha din sportklänning med ett par fräscha vita sneakers eller piffa upp stilen med ett par neonfärgade träningsskor.