alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sporthoodies

 
[127]
1 / 3
Sida:av 3

Mångsidiga sporthoodies är ett måste i träningsgarderoben

En hoodie är ett basplagg som är ett måste i varje garderob. I adidas kollektion av sporthoodies hittar du en mängd högpresterande tröjor och jackor som ger dig möjlighet att prestera på topp. Komfort och rörelsefrihet står i centrum för adidas design och du hittar sporthoodies för både träning och uppvärmning samt plagg för både kallare och varmare väder. I kollektionen ser du flera klassiska designinslag som adidas originallogga, Trefoil-logga samt de välkända 3-Stripes längs med tröjornas sida. Välj bland en mängd olika färger och modeller med både blixtlås fram och de klassiska breda fickorna.

Performancehoodies för att träna i full komfort

För träning utomhus under vinterhalvåret är en performancehoodie i varmt och isolerande material att föredra. Med en mer slimmad modell får du ett extra lager av värme under jackan, eller så kan du använda huvtröjan själv som vindsäkert ytterlager under löparrundan. Med ståkrage får du extra skydd mot kalla vindar och skyddar nacken från drag. För uppvärmningen hittar du huvtröjor med blixtlås fram som gör att du enkelt kan dra på och av jackan över dina träningskläder. Detta gör att du även kan hålla musklerna varma mellan träningspassen eller matcherna.

adidas sporthoodie för en klassisk träningsstil

Med adidas sporthoodies får du en snygg och klassisk träningsstil med detta nödvändiga basplagg. Välj en huvtröja med adidas Trefoil-logga på bröstet eller en blixtlåsförsedd hoodie med adidas 3-Stripes längs med ärmarna. Matcha med adidas trackpants eller träningsbyxor för att få en snygg stil från topp till tå. Du hittar klassiska svarta huvtröjor med kontrasterande vita designdetaljer men även coola mönster och färgkombinationer för en djärvare look. Välj bland annat bland militärfärgade huvtröjor, klarblåa hoodies och blockfärgade jackor. Under din hoodie får du enkelt plats med adidas sporttoppar. Du hittar både klassiska bomullst-shirts och högteknologiska material på sportbehåar och kompressionströjor. Med adidas träningskläder är du redo för nya utmaningar.