alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Sportvästar

 
[9]

Sportvästar för både träning och kyla

En sportväst är ett perfekt plagg för omväxlande väder och träningspass under vår och höst. Med adidas sportvästar får du användbara plagg i högkvalitativa material som håller säsong efter säsong. Västarna är även perfekta att använda under vinterjackan när du vill ha extra värme. Detta fungerar lika bra under skidjackan eller under vandringen när lager på lager låter dig vara bekväm ute i kylan. Med högteknologiska material håller du dig både varm och ventilerad med adidas smarta designlösningar. I det här sortimentet hittar du en mängd olika färger och designer att välja mellan.

Sportvästar för att optimera dina resultat

All adidas design är gjord med din prestation i åtanke och därför hittar du olika sportvästar för olika ändamål. Här finns till exempel smarta löparvästar som är gjorda specifikt för löparrundan. Med särskilda fickor för vattenflaskor kan du ge dig ut på längre löparrundor och bekvämt bära med dig både vatten och småsaker som du behöver hålla koll på. Detta ger en jämnare och mer bekväm viktfördelning än att ha småsaker i fickor eller hålla en vattenflaska i handen. För löparrundor under kyligare dagar kan du välja en lätt vadderad väst med stor skärning runt ärmarna för att du ska få ordentligt med rörelsefrihet. Du hittar även smarta sportvästar för friluftsliv och vandraringar. 

Snygga sportvästar som passar både till träning och vardag

adidas västar är lika snygga som de är praktiska och fungerar perfekt att bära som de är. Du hittar en mängd olika design både i sportig och elegant stil. Bär över huvtröjan under sommar och höst eller under vinterjackan för extra värme under vinterns allra kallaste dagar. Med sina högteknologiska material får du både en mysig och isolerande värme samtidigt som fukt ventileras bort från kroppen så du inte blir svettig under alla lager.