alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportstrumpor

 
[125]
Fotboll Svart Pride StrumporFotboll Svart Pride Strumpor

Pride Strumpor

Fotboll

Fotboll Vit StrumphållareFotboll Vit Strumphållare

Strumphållare

Fotboll

1 / 3
Sida:av 3

Ta hand om dina fötter med hjälp av sportstrumpor

adidas sportstrumpor kommer i flera olika modeller så du kan välja den typ av strumpa som passar dig bäst, välj mellan allt från knähöga strumpor till ankelsockor. Oavsett vilken strumpmodell du väljer är de tillverkade av lätta och luftiga material som hjälper dina fötter att andas. Fukt transporteras bort från huden och håller dina fötter torra. Detta ger dig bättre grepp och förmågan att koncentrera dig på idrottens utmaningar. Strumpornas är väldesignade vilket gör att de sitter säkert på plats på dina fötter och inte glider ner eller korvar sig. Strumporna är ofta specifikt formade för vänster respektive höger fot, vilket ger en ultimat passform.

Bra sportstrumpor är A och O

Precis som i alla andra områden här i livet är det superviktigt att fötterna mår bra när du idrottar. Fötterna är, när man tänker på det, faktiskt basen till allt, men tyvärr glöms de allt för ofta bort eller tas helt enkelt för givet. Detta är dock allt annat än optimalt, istället bör du ägna dina fötter ordentlig uppmärksamhet och ge dem regelbunden omvårdnad. Är dina fötter glada och mår bra kommer allting annat att bli så mycket lättare, så även ditt idrottande. Det är naturligtvis viktigt att ha bra skor när du sportar, det är de flesta människor väl medvetna om. Det de däremot inte tänker på är att strumporna också har stor betydelse. Det är till exempel en riktigt dålig idé att ha vanliga bomullsstrumpor på dig när du tränar. De har inte alls de kvalitéer som ett par riktiga sportstrumpor har utan lämnar ofta dina fötter fuktiga, varma och obekväma. I värsta fall kan de även orsaka skavsår och annat obehag. Den här typen av problem undviker du om du istället använder ett par adidas sportstrumpor.