alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Performance · Tights

 
[353]
Pris
119 kr - 1 299 kr
1191299
Herr Terränglöpning Blå Alphaskin Sport Long TightsHerr Terränglöpning Blå Alphaskin Sport Long Tights

Alphaskin Sport Long Tights

Herr Terränglöpning

Herr Terränglöpning Blå Alphaskin Sport Short TightsHerr Terränglöpning Blå Alphaskin Sport Short Tights

Alphaskin Sport Short Tights

Herr Terränglöpning

Boys Fotboll Vit ASK SHO TIGHT YBoys Fotboll Vit ASK SHO TIGHT Y

ASK SHO TIGHT Y

Boys Fotboll

1 / 8
Sida:av 8

Sporttights som gör dig redo för varje dag!

Plagget som har kommit att bli älskat av hela familjen är våra sporttights. Ett par sportleggings ger dig den rörelsefrihet du vill ha när du kör på ett hårt träningspass såväl som när du bara vill ha en lugn dag men fortfarande se stilren ut. Dessutom låter våra sportleggings från adidas dina ben att andas och hålla sig torra genom hela din workout, tack vare meshpaneler och material så som AEROREADY. Dina sportleggings sitter perfekt på dina ben på grund av bland annat teknologin Alphaskin som ger en följsam passform, vilket gör att du kan koncentrera dig på din träning och slippa oroa dig över om de sitter som de ska. Ett par sporttights i kompression hjälper till att omsluta dina muskler och vissa påstår även att det hjälper blodcirkulationen och ger maximal återhämtning.

Stå ut eller smält in i ett par adidas sportleggings

Om du känner dig lite varmare än vanligt rekommenderar vi ett par av våra kortare sporttights som fungerar som shorts, eller varför inte lite längre trekvarts eller modeller i fullängd om kylan står på. Oavsett om du gillar att få all uppmärksamhet eller att smälta in i folkmängden kommer våra sporttights i flera olika färger, med häftiga grafiska tryck och självklart våra kända loggor som Trefoil och 3-Stripes. Ibland samarbetar vi även med eliten då vi vet att de kan hjälpa oss med att berätta exakt vad som behövs inom din sport - vi lyssnar och försöker följa så gott det går. Om du brinner för samhället och naturen runtomkring dig rekommenderar vi att du investerar i ett par tillverkade i organiskt och återvunnet material. Matcha gärna dina sporttights med en schysst tröja och snygga sneakers och ta dig an de utmaningarna som tidigare kändes omöjliga – idag är det din tur att skina!