alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

barn accessoarer

 
[222]
Backpack
ARKD3 Backpack
Classic Backpack
Crew Socks 3 Pairs
Crew Socks 3 Pairs
UCL Competition Void Ball
Al Rihla League Ball
Adicolor Cuff Beanie
Logo Beanie
adidas x Messi Beanie
Beanie
Foam Cleaner
Protector
Fun Trefoil Two-Way Backpack
adidas x Disney Minnie and Daisy Backpack
Classic Backpack
Toploader Backpack
Milano 16 Socks 1 Pair
Milano 16 Socks 1 Pair
Predator Edge Pro Gloves
Messi Match Shin Guards
Graphic Steel Bottle .75 L
Predator Training Gloves
Al Rihla Training Ball
Al Rihla Competition Ball
adidas x Classic LEGO® Socks 3 Pairs
Milano 16 Socks 1 Pair
Air Pump
Al Rihla League Junior 290 Ball
Al Rihla Pro Ball
Al Rihla Club Ball
Al Rihla Club Ball
Trefoil Ankle Socks 3 Pairs
adidas x Disney Minnie and Daisy Bottle .7 L
Al Rihla Pro Beach Ball
adidas x Marvel's Miles Morales Socks 2 Pairs
Milano 16 Socks 1 Pair
All Court 3.0 Ball
Al Rihla Mini Ball
COLD.RDY Running Training Neck Warmer
Al Rihla Training Hologram Foil Ball
Condivo Neck Warmer
Strumpor med benskydd
1 / 5
Sida:av 5

Accessoarer för barn

Accessoarer kan vara avgörande. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig att höja prestationerna. Som barn är det viktigt att sport är kul – oavsett om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och unga att ta de första stegen mot nya personbästa. Inget är omöjligt. Accessoarer från adidas matchar din stil och har en konstruktion som är lika pålitlig som funktionell. Alla accessoarer för barn från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – accessoarer för barn från adidas

Våra accessoarer är tillverkade av bomull, naturgummi och nylon.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals, Athletics eller Performance – med adidas-accessoarer drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Spiderman, Disney och Fakten är våra mest välkända kollektioner med accessoarer. Vi kämpar för hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial. Vi har accessoarer i grått, guldfärg, svart och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn kan du höja ribban och ha kul. Barn gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för barn har designats för självförtroende och komfort. 3-Stripes är alltid rätt för bassängen. Visa din alldeles unika stil med accessoarer för barn från adidas.