alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barnstrumpor

 
[21]

Glädje kommer i många former med adidas barnstrumpor

För de små och de som är snäppet större kommer adidas barnstrumpor i många varianter. Eftersom strumpor ofta lyckas försvinna i tvätten är det tur att dessa nästan alltid kommer i 2-pack och 3-pack. I förpackningarna är strumporna ofta olika och kommer med färgvarianter som matchar varandra men skiljer sig tillräckligt för att barnen inte ska bli trötta på dem. Nytt och spännande ska det vara ju enligt de små, eller hur? Ankelhöga strumpor som är enkla att trä på kommer i både stilrena färger och mönster som får de små att skratta och hoppa av glädje. 

Energiska fötter behöver rätt stöd för små fötter

När barnen ska träna eller springa ute en hel dag är det viktigt att strumporna sitter på plats. Även om en eller två strumpor försvinner här och där gör de rätta sömmarna det lätt för strumpan att sitta på plats. Resten är bara barn som är barn - busiga och fria. Välj bland medelhöga barnstrumpor med lätt stretch och halvvadderad fotbädd eller sportiga ankelhöga strumpor med noggrant sydda sömmar vid tå och häl för en strömlinjeformad passform. För barn med extra mycket energi kan du välja strumpor med extra vaddering som kramar fötterna med omtanke. 

Det är lättare att leka superhjälte med rätt kläder

Barn älskar sina superhjältar, oavsett om det är Spider-Man eller Rapunzel från Trassel. Olika superhjältar talar till olika barn och därför bör även strumpor för barn komma i olika varianter. Det är alltid lättare att leka superhjälte när man kan se ut som en, inte sant? Precis som att barnens personligheter målas i många olika färger, kommer även barnstrumpor från adidas med sina egna karaktärer. Vissa strumpor är ju bara värda att smälta för hade Olaf från Frozen sagt. Och för de barn som är för stora för att leka superhjältar hittar du mer stilrena klassiker bland adidas barnstrumpor. Strumporna passar perfekt till träning, en dag i parken eller lek hemma och trädgården.