alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsutrustning

 
[388]
1 / 9
Sida:av 9

Träningsutrustning gör det möjligt att träna hemifrån

Ibland kan det vara svårt att ta sig till träningslokalen, då kan det vara bra att ha ordentlig träningsutrustning hemma så du enkelt kan köra ett snabbt pass hemifrån. Dock kan det även vara bra att investera i träningsaccessoarer när det väl är dags att bege sig ut till träningslokalen. Välj mellan allt från enkla strumpor som får skorna att kännas ännu bättre och som ger dina fötter mer stöd, till yogamattor som hjälper dig att vara stabil och självsäker när du testar på de olika komplicerade yogapositionerna utan att halka runt. Köp till en yogaväska med justerbar rem och ta enkelt med dig mattan överallt tillsammans med dina mindre värdesaker som enkelt kan stoppas i den praktiska dragkedjefickan på väskan. Fyll på din BPA-fria vattenflaska och njut av en kemikaliefri vätskebalans medan du kör på ditt valfria träningspass hemma eller i träningslokalen.

Gymutrustning som hjälper till att stabilisera balansen

Förutom de nämnda strumporna, vattenflaskan, yogamattan och väskan så finns det mängder av olika sorter träningsutrustning att välja mellan för att underlätta ditt tuffa träningspass. För att undvika att svetten rinner ner i ansiktet och intill ögonen rekommenderar vi att du investerar i en keps, löparskärm, hijab eller ett pannband som alla kommer med smarta meshinfällningar framtill och en UV-faktor på 50. Dessutom har vi använt oss av fuktabsorberande material så som AEROREADY och HEAT.RDY så du enklare kan hålla dig torr. För att du enkelt ska kunna ta med dig alla gymaccessoarer har vi väskor i olika storlekar så som duffelväskor, ryggsäckar, gympåsar och midjeväskor. Många av våra väskor kommer med separerade fack så du lättare kan organisera din dag. Ta med dig din bärbara dator i det vadderade laptopfacket, förvara dina smutsiga skor, din blöta vattenflaska eller varför inte dina minsta värdesaker, oavsett vad så finns det en väska som uppfyller dina specifika behov för att underlätta din dag.