alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tyngdlyftning

 
[26]

Förfina din teknik med rätt utrustning för tyngdlyftning

Tyngdlyftning, styrketräning och bodybuilding kräver att man har en balans mellan energi och styrka. När du bygger upp din styrka är det viktigt att du har en stabil grund så du undviker onödiga olyckor och kan öka vikterna med självsäkerhet. Att lyfta vikter gör din kropp starkare och fysik bättre. Vi har dräkter och skor som hjälper dig att ta dig igenom träningspasset från början till slut. Testa på din nyvunna styrka och se om du kan bära tyngre än förra gången!

Lyft med självsäkerhet

Inom tyngdlyftning är fötterna din bas och det är därför viktigt att du har den support du behöver, förutom bra skor har vi tillverkat strumpor i material som hjälper till att motverka blåsor och som ger dig ett säkrare grepp. Våra skor kommer med en kilklack så du får den stabilitet som behövs när det är dags att göra djupa knäböj och tunga lyft. Skorna kommer i en kombination av snören och kardborrerem som ger dig en fixerad och ordentlig passform. Beroende på vad du letar efter har vi skor med normal, smal och bred passform. Det är viktigt att dina tår kan röra sig fritt under lyften, därför är framfoten på skon flexibel. Dräkten hjälper dig att prestera bättre och kommer i ett lättare och stretchigt material som dessutom leder bort fukt från huden och håller dig torr.

adidas tyngdlyftning med komfort

Inom tyngdlyftning är det viktigt att lita på sig själv då man hanterar tunga vikter som kräver stabilitet. Självkänslan som växer fram när man styrketränar är helt fantastisk och den blir ännu bättre när man lyckas slå sitt tidigare rekord, bonusen är självklart den snygga fysiken man får på köpet. Du kan använda dräkten under dina träningskläder om kylan står på eller på egen hand som den är. Oavsett om du är en professionell tyngdlyftare eller ej, ordentlig utrustning kommer garanterat underlätta nästa gång det är dags för de tunga vikterna.