alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tyngdlyftning · Kläder

 
[2]

Tyngdlyftardräkter

En välsittande lyftardräkt behöver vissa viktiga egenskaper för att förbättra prestationer. Rätt passform i tekniska sportmaterial kan ge det ultimata stödet när du lyfter vikter. adidas erbjuder två passformer som passar för amatörer upp till professionella bodybuilders och tyngdlyftare.

Base Lyftardräkt:

One-piece skuren som en traditionell tyngdlyftardräkt i linnestil och som underlättar rörelser för baslyftning och styrketräning. Gjord i fuktabsorberande climalite® som leder bort svett från huden under dina tyngsta dropsets.

Tyngdlyftardräkt:

Rundhalsad dräkt med tight passform och hel dragkedja baktill för enkelt ombyte. Halkfritt material som torkar snabbt för bästa komfort mellan sets.

Att välja rätt dräkt

För att lyfta vikter och nå nästa nivå med viktstången behöver du tillräckligt stöd för att göra det som proffs. Rätt tyngdlyftningsdräkt kan göra all skillnad i världen för att lyckas med smidiga frivändningar och stötar, tunga reps och sets, eller tekniska basövningar.