alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Disney

 
[229]
adidas x Disney Muppets Jogger Set
Disney Superstar 360 Shoes
adidas x Disney Vulc Raid3r Muppets Slip-On Shoes
adidas x Disney Muppets Jogger Set
adidas x Disney Muppets Joggers
adidas x Disney Advantage Muppets Hook-and-Loop Shoes
Disney Superstar 360 Shoes
adidas x Disney Daisy Duck Tights
Stan Smith Shoes
adidas x Disney Tensaur Sport Mickey Hook-and-Loop Shoes
adidas x Disney Muppets Crew Sweatshirt
Disney Crew Socks 2 Pairs
adidas x Disney Muppets Tee
adidas x Disney Mickey Swimsuit
Stan Smith Shoes
adidas x Disney Mickey Swim Boxers
Loose Disney Sweater
adidas x Disney Racer TR21 Toy Story Woody Shoes
adidas x Marvel's Spider-Man Summer Set
adidas x Disney Mickey Mouse Summer Set
Outdoor Backpack
Disney Mickey and Friends Track Suit
adidas x Disney Muppets Tee
adidas x Disney Minnie and Daisy Bottle .7 L
adidas x Disney Daisy Duck Crew Sweatshirt
Loose Disney Sweater
Gamemode Firm Ground Boots
Beanie
adidas x Disney Superstar 360 Shoes
Superstar Shoes
adidas x Marvel's Miles Morales Socks 2 Pairs
Disney Graphic Short Sleeve Tee
Disney Mickey and Friends Hoodie
adidas x Disney Muppets Tee
Ultraboost 5.0 DNA x Marvel Black Panther Running Sportswear Lifestyle Shoes
adidas x Disney Suru365 Winnie the Pooh Slip-On Shoes
Disney Mickey and Friends Hoodie
adidas x Disney Muppets Tee
Ultra 4D Shoes
adidas x Disney Suru365 Miss Piggy Muppets Slip-On Shoes
Disney Mickey and Friends Sweat Pants
adidas x Marvel Duramo 10 Miles Morales Lace Shoes
Disney Toy Story Track Jacket
1 / 5
Sida:av 5

Uppdatera barngarderoben med roliga Disney-kläder

adidas har inte bara anpassat storlekar och passform på sina kläder för barn, men även motiv och design. För att ge barnen roliga mönster med hög igenkänningsgrad kan du välja bland en mängd skor och plagg från adidas Disney-kollektion. Här hittar du produkter med välkända Disney-motiv från både klassiker och nya produktioner. Låt barnen lägga till plagg med sina favoritkaraktärer i garderoben för att motivera till rörelse och sport. adidas Disney-kläder är inte bara roliga i färg och form men är även gjorda i högkvalitativa material som låter barnen hålla sig bekväma och ger dem full rörelsefrihet.

Klassiska skor med adidas Disney

I kollektionen av adidas barnskor hittar du klassiska skomodeller i juniorstorlekar som uppdaterats med Disney-motiv. Här hittar du bland annat skor som är särskilt anpassade för sporter som löpning, tennis och gym. Även skorna i juniorstorlek har samma teknologi som adidas vuxenkollektion. Bland annat hittar du skor som ger skön stötdämpning och fjädrande steg för att barnen ska orka längre och få sköna och stabila steg. Du hittar skor med både lätt och fotnära passform samt tåliga skor som skyddar fötterna från väta och ojämn terräng. I de allra minsta storlekarna är skorna uppdaterade med kardborreknäppning istället för snörning för att göra de lättare att ta på och av.

Set och kläder för bekväm lek och träning

Bland adidas Disney-kläder hittar du matchande set i olika modeller. Här finns bland annat set med mjukisbyxor och jackor såväl som sets med t-shirts och shorts. Populära motiv bland Disney-kläderna är bland annat mönster med dina favorit karaktärer från olika Disney-filmer. Matcha Disney-kläderna med tillbehör i samma kollektion. Bland annat hittar du Disney-motiv på kepsar och ryggsäckar som är lätta att matcha till barnens garderob men ger outfiten en rolig och unik detalj för att pigga till i vardagen.