alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Disney

 
[226]
Disney Mickey and Friends Hoodie
Disney Toy Story Track Jacket
Disney Mickey and Friends Sweat Pants
adidas x Marvel Winterplay Superhero Adventures Boots
Ultraboost 5.0 DNA x Marvel Black Panther Running Sportswear Lifestyle Shoes
adidas x Disney Muppets Joggers
Adizero Ambition Black Panther 2.0 Shoes
Disney Cuffed Joggers
adidas x Disney Daisy Duck Tights
Real Madrid Marvel Avengers Jersey
adidas x Marvel Winterplay Superhero Adventures Boots
adidas x Marvel Suru365 Superhero Adventures Slip-On Shoes
adidas x Disney Winterplay Frozen Boots
Disney Mickey and Friends Track Suit
Disney Daisy Duck Tee
Stan Smith Shoes
Outdoor Backpack
Techfit Marvel Black Panther Long Tights
adidas x Disney Minnie and Daisy Backpack
Stan Smith Shoes
Disney Graphic Tee
Frozone Hoodie
Disney Graphic Tee
Loose Disney Sweater
Stan Smith Shoes
adidas x Disney Toy Story Summer Set
Superstar Shoes
adidas x Disney Mickey Mouse Onesie
Disney Mickey and Friends Tee
adidas x Disney Toy Story Crew Sweatshirt
adidas x Disney Tensaur Sport Mickey Hook-and-Loop Shoes
adidas x Disney Mickey Mouse Socks 3 Pairs
adidas x Disney Mickey Mouse 0.75 L Steel Bottle
adidas x Disney Racer TR21 Toy Story Woody Shoes
Real Madrid Marvel Avengers Tank Top
Marvel Black Panther Graphic Leggings
Disney Superstar 360 Shoes
Disney Mickey and Friends Windbreaker
Disney Graphic Tee
adidas x Disney Advantage Muppets Lace Shoes
D.O.N. Issue #4 Shoes
adidas x Disney Originals Flex Shoes
adidas x Disney Mickey Mouse Bodysuit
1 / 5
Sida:av 5

Uppdatera barngarderoben med roliga Disney-kläder

adidas har inte bara anpassat storlekar och passform på sina kläder för barn, men även motiv och design. För att ge barnen roliga mönster med hög igenkänningsgrad kan du välja bland en mängd skor och plagg från adidas Disney-kollektion. Här hittar du produkter med välkända Disney-motiv från både klassiker och nya produktioner. Låt barnen lägga till plagg med sina favoritkaraktärer i garderoben för att motivera till rörelse och sport. adidas Disney-kläder är inte bara roliga i färg och form men är även gjorda i högkvalitativa material som låter barnen hålla sig bekväma och ger dem full rörelsefrihet.

Klassiska skor med adidas Disney

I kollektionen av adidas barnskor hittar du klassiska skomodeller i juniorstorlekar som uppdaterats med Disney-motiv. Här hittar du bland annat skor som är särskilt anpassade för sporter som löpning, tennis och gym. Även skorna i juniorstorlek har samma teknologi som adidas vuxenkollektion. Bland annat hittar du skor som ger skön stötdämpning och fjädrande steg för att barnen ska orka längre och få sköna och stabila steg. Du hittar skor med både lätt och fotnära passform samt tåliga skor som skyddar fötterna från väta och ojämn terräng. I de allra minsta storlekarna är skorna uppdaterade med kardborreknäppning istället för snörning för att göra de lättare att ta på och av.

Set och kläder för bekväm lek och träning

Bland adidas Disney-kläder hittar du matchande set i olika modeller. Här finns bland annat set med mjukisbyxor och jackor såväl som sets med t-shirts och shorts. Populära motiv bland Disney-kläderna är bland annat mönster med dina favorit karaktärer från olika Disney-filmer. Matcha Disney-kläderna med tillbehör i samma kollektion. Bland annat hittar du Disney-motiv på kepsar och ryggsäckar som är lätta att matcha till barnens garderob men ger outfiten en rolig och unik detalj för att pigga till i vardagen.