alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Disney

 
[134]
1 / 3
Sida:av 3

Uppdatera barngarderoben med roliga Disney-kläder

adidas har inte bara anpassat storlekar och passform på sina kläder för barn, men även motiv och design. För att ge barnen roliga mönster med hög igenkänningsgrad kan du välja bland en mängd skor och plagg från adidas Disney-kollektion. Här hittar du produkter med välkända Disney-motiv från både klassiker och nya produktioner. Låt barnen lägga till plagg med sina favoritkaraktärer i garderoben för att motivera till rörelse och sport. adidas Disney-kläder är inte bara roliga i färg och form men är även gjorda i högkvalitativa material som låter barnen hålla sig bekväma och ger dem full rörelsefrihet.

Klassiska skor med adidas Disney

I kollektionen av adidas barnskor hittar du klassiska skomodeller i juniorstorlekar som uppdaterats med Disney-motiv. Här hittar du bland annat skor som är särskilt anpassade för sporter som löpning, tennis och gym. Även skorna i juniorstorlek har samma teknologi som adidas vuxenkollektion. Bland annat hittar du skor som ger skön stötdämpning och fjädrande steg för att barnen ska orka längre och få sköna och stabila steg. Du hittar skor med både lätt och fotnära passform samt tåliga skor som skyddar fötterna från väta och ojämn terräng. I de allra minsta storlekarna är skorna uppdaterade med kardborreknäppning istället för snörning för att göra de lättare att ta på och av.

Set och kläder för bekväm lek och träning

Bland adidas Disney-kläder hittar du matchande set i olika modeller. Här finns bland annat set med mjukisbyxor och jackor såväl som sets med t-shirts och shorts. Populära motiv bland Disney-kläderna är bland annat mönster med dina favorit karaktärer från olika Disney-filmer. Matcha Disney-kläderna med tillbehör i samma kollektion. Bland annat hittar du Disney-motiv på kepsar och ryggsäckar som är lätta att matcha till barnens garderob men ger outfiten en rolig och unik detalj för att pigga till i vardagen.