alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Track

 
[126]
1 / 3
Sida:av 3

Sköna steg på löpbanan med track-skor

När du väljer löparskor ska du alltid ta hänsyn till det underlag du kommer att springa på. Olika typer av underlag kräver olika stötdämpningar och grepp på sulan, och typen av löpning påverkar också vilken slags sko du ska välja. adidas har en stor kollektion av skor för olika typer av löpning. Om din träningsform består av track-träning är skor designade med flexibilitet att föredra, och du hittar sneakers med Boost i mellansulan för energiåtergivande stötdämpning. Då du springer på ett platt underlag behöver du inte tänka lika mycket på att ha särskilda yttersulor eller hög stabilitet utan kan fokusera på lätta skor med flexibla ovandelar såväl som sulor. 

Rätt teknologi för träning på löpbana

När du springer länge på platt underlag är en skön stötdämpning i skorna något som kan göra stor skillnad för din prestation. adidas löparskor finns med både stötdämpande Boost i mellansulan samt flexibel Bounce som ger dig extra fjädring och stöd för explosiv fart. Med ovandelar i textil och mesh får du skor som är ventilerande och håller fötterna svala. Med Fitcounter-häl i designen av skornas hälkopp kan hälsenan röra sig obehindrat och naturligt för skonsamma steg längs med löpbanan.

Tidlös design

Håll stilen under track-träningen med adidas löparskor. Även om funktion och komfort är i fokus vid skornas utformning är även design något som är centralt för adidas. Med de klassiska 3-Stripes längs med skornas sidor får du en ikonisk sko med hög igenkänningsgrad. Du hittar även futuristiska och moderna designlösningar som helsvarta Forgedmesh-ovandelar i svart eller neon. Matcha dina löparskor med praktiska tracksuits som du enkelt kan dra på och av innan och efter träningen. Dessa är även perfekta för vila mellan olika intervall. adidas har även en mängd praktiska accessoarer för löpträning, bland annat bälten för vattenflaskor, midjeväskor som låter dig ta med dina värdesaker samt kepsar och svettband.