alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Disney t-shirts

 
[21]

Välkända motiv för både stora och små med Disney t-shirts

Piffa till garderoben med roliga motiv och grafiska tryck på t-shirts. I adidas kollektion av sportkläder hittar du snygga Disney t-shirts för både stora och små. Med sköna och högfunktionella material får du t-shirts som inte bara håller stilen men även håller dig bekväm både till vardags och träningen. Precis som i adidas övriga kollektioner hittar du plagg som är anpassade för rörelse och sport. Bland adidas Disney t-shirts hittar du snygga retromotiv samt motiv från nya Disney-filmer. Här finns storlekar för både barn och vuxna med olika roliga motiv som ger glädje till garderoben.

Disney t-shirts för bekväm rörelse

Du hittar Disney t-shirts för både stora och små som låter dig hålla dig bekväm under träningen. Med material som leder bort fukt och värme från huden håller du dig torr och sval även under intensiva träningspass. Med en snabbtorkande funktion slipper du även oroa dig över pinsamma svettfläckar på kläderna. Utan denna distraktion kan du lägga fullt fokus på dina aktiviteter och prestera på topp. T-shirts från adidas kommer i olika modeller, och här hittar du både raka modeller och figurnära passformer.

Snygga färger och motiv för att piffa till garderoben

Med adidas Disney t-shirts får du roliga och färgglada tillägg till garderoben. Här hittar du populära motiv med Musse och Mimmi Pigg såväl som olika Disney-prinsessor. Du hittar färgglada modeller såväl som snygga svart-vita motiv. Med adidas 3-Stripes längs med t-shirtens ärmar får du en snygg och sportig detalj till din Disney t-shirt. Matcha t-shirten med adidas shorts eller träningsbyxor för att få en outfit som låter dig hålla full rörelsefrihet från topp till tå. Med material som håller dig sval och torr kan du prestera bättre under träningen och orka längre under dagar på lekplatsen. adidas Disney t-shirts är en rolig färgklick till garderoben för både vuxna och barn!