Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Originals Kläder för Dam

 
[680]

ADIDAS ORIGINALS-KLÄDER FÖR DAM

Med inspiration från stilarkivet så långt tillbaka som 1940-talet har serien med Originals-kläder för dam tagit sin välförtjänta plats, inte bara på sportarenor, utan även på modehyllor och i vardagsgarderober världen över. Originals-kollektionen fortsätter att leverera fräscha, trendsättande plagg säsong efter säsong med nytolkningar av klassiska modeller såväl som eklektiska nyproduktioner i samarbete med, och influenser från, världskända atleter, musiker och andra kreativa artister. Alltid trogen sitt ursprung definieras adidas Originals av en blandning av retro-känsla och moderna detaljer. Ärmar med ribbade muddar och höga kragar som var ikoniskt under 90-talet, och Trefoil-loggan, första gången introducerad på 70-talet, pryder stolt många av våra kläder i en förstorad, kontrasterande design. Nedan finner du fler detaljer kring några av våra mest eftertraktade klädesplagg, men i det breda sortimentet är du garanterad att hitta något som passar just dig - vare sig det är till vardags, till gymmet eller träningshallen.
adidas-tröjor
Upplev 100 % komfort med vårt utbud av adidas Originals-tröjor för dam; lediga passformer och härliga material såsom varm fleece, stretchig trikå och ekologisk bomull ger en avslappnad men samtidigt trendig look. I utbudet av adidas-tröjor hittar du allt från t-shirts, huvtröjor och jackor i både korta och långa modeller - alla med en klassisk men modern design.
adidas-tracksuits
Våra adidas tracksuits för dam kommer både i iögonfallande, färgglada designer och färger såväl som enfärgat med ikoniska 3-Stripes som passar perfekt vare sig du känner för att mixa och matcha färger och stilar eller är ute efter en helmatchande outfit i retroanda.