alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vita tröjor och sweatshirts

 
[25]

Koppla av med vita tröjor och sweatshirts från adidas

Vita tröjor och sweatshirts är otroligt bra och användbara basplagg att ha i garderoben. Den minimalistiska stilen gör att du kan bära de varje dag för en skön och ledig look. En vit tröja i ett mjukt collegetyg i hundra procent bomull är behaglig att bära när du vill känna dig avslappnad, och de är lätta att matcha med dina övriga kläder. Dessa tröjor från adidas har fina, sportiga detaljer som Trefoil-loggan och 3-Stripes. De har en normal passform som balanserar mellan åtsmitande och ledig och de har en klassisk ribbad, rund hals. I det här sortimentet hittar du även vita tröjor och jackor med svettavledande och stretchiga material som är speciellt anpassade för att bäras under tuffa pass på gymmet.

Sportig vit tröja i klassisk stil

Om du vill sticka ut lite extra så kan du välja en vit sweatshirt med annorlunda detaljer som djurtryck och mönster. Eller så satsar du på en retroinspirerad, croppad variant med praktiska reflexdetaljer som ger extra glans. För kyliga dagar är det skönt att ha en vit hoodie med luva som är tillverkad i fleece i bomull och återvunnen polyester. De har en känguruficka där du kan värma dina händer och förvara små tillhörigheter. Luvan går att justera med dragsko och värmer och skyddar mot regn och blåst.

En vit adidas sweatshirt som syns i mörkret

Här hittar du även snygga vita tröjor och sweatshirts för barn som gillar att hålla igång och röra på sig. De är utrustade med reflexer så barnet syns i mörkret och är tillverkade i ett lätt material i återvunnen polyester och bomull. Den lösa och stretchiga passformen gör att de är lätta att röra sig i, med andra ord så är dessa vita tröjor perfekta för barn med mycket energi.