alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Continental 80

 
[2]

adidas Continental 80 - klassisk tolkning i modern utgåva

adidas har sedan länge tillverkat skor som lett vägen. Skor i Continental 80-kollektionen kombinerar det bästa av två världar. Klassiska skor som hämtar inspiration från sköna 80-talet och banbrytande ny teknologi som tar din träning till nästa nivå. Den aktive oavsett nivå hittar exempelvis skor med mellansula i EVA-material som stadigt håller foten på plats i skon, samt modeller med greppande gummiyttersula och stryktålig ovandel i nylon med läderöverdrag, perfekt för träning som kräver konstant fotarbete. Givetvis hittar du ett brett urval av storlekar som passar de allra flesta, och ett retroinspirerande yttre i både basfärger och mer kontrastfärgade alternativ i exempelvis Orbit Grey, Copper Met eller Tactile Rose.

Stilrena skor för både träning och vardagsbruk

Vare sig det handlar om cykelturen till och från jobbet, lugnande lördagspromenader eller hård träning varje dag behöver du ett par skor som håller måttet. adidas Continental-kollektion innehåller skor som, oavsett aktivitet, tillåter foten andas och samtidigt kommer i material som tål ett varierat terrängunderlag. Här hittar du skor med en delad koppsula i gummi vilket gör skon extra flexibel samt modeller med snygga reflexdetaljer på sidorna, perfekt för promenader under tidig morgon eller närmare kvällsnåret.

Återupplev det ljuva 80-talet med snygga retroinspirerade skor

adidas Continental 80-kollektion ingjuter en hel del nostalgi med fräsch 80-tals design. Här finner du ett brett utbud av allt från nytolkningar av den klassiska tennisskon i vit färg, till varma och fodrade modeller för lite kyligare tider. Trots inspiration från syntpopens storhetstid, passar skor i adidas Continental 80-kollektion alldeles utmärkt att kombinera med flera klädstilar och träningsställ. Med andra ord, letar du efter skor som kombinerar ett klassiskt utseende i en modern upplaga har du helt klart hittar rätt. Upplev skillnaden med ett par skor från adidas Continental 80-kollektion.