alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Adilette flip flops

 
[153]
1 / 4
Sida:av 4

Klä dig snyggt och smart i adidas adilette och flip flops

Flip flops och tofflor av olika typer är smidiga och praktiska skodon för aktiva människor i alla åldrar. adidas adilette flip flops och tofflor finns tillgängliga för kvinnor, män och barn. Dessutom kan du välja mellan massor av olika designer, modeller och färgsättningar. Tofflorna är tillverkade i syntetmaterial som till exempel polyuretan, EVA och gummi vilket gör tofflorna mjuka och snabbtorkande och att du med fördel bära dem i våta miljöer. De konturformade fotsulorna gör tofflorna bekväma och sköna att gå i och tack vare dämpningen i sulorna kan du utan problem bära dem hela dagen. Sulornas undersida är mönstrad för att ge ett bra grepp och minska risken att du halkar.

Enkla skor med flertalet fantastiska funktioner med adidas adilette

adidas adilette flip flops och tofflor är helt enkelt de ultimata skorna då de kan användas vid så många olika tillfällen. Tofflor från adidas adilette-serie är framtagna som sporttofflor – främst för vattensporter. Men faktum är att de mycket väl även kan användas av utövare av andra sporter. Tofflorna är perfekta att hoppa i innan och efter matchen eller träningen. Låt dina ansträngda fötter vila och andas i dessa sköna flip flops. Tofflorna från adilette är dock inte begränsat till idrottsliga sammanhang, de kan även bäras när du exempelvis bara vill koppla av.

Gör dina adidas adilette till en del av din klädstil

Alla vill vi ha en snygg och smickrande personlig stil. adidas flip flops och tofflor kan enkelt göras till en del av denna stil. adidas adilette är framtagna för att vara praktiska såväl som snygga och moderiktiga. Välj ett par som i design och färgsättning passar ihop med din övriga garderob. Kombinera dem gärna med plagg från adidas övriga kollektioner så skapar du med lätthet en sportig stil som passar dig som lever ett aktivt liv där det händer mycket.