alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Svarta Superstar

 
[46]

Svarta Superstar – en ikonisk adidas basketsko

Under årtionden har adidas designat ett flertal ikoniska silhuetter på sina träningsskor och basketskon adidas Superstar är ett utmärkt exempel på detta. Skon har sin grund i 60-talets basketkultur och började redan tidigt användas av professionella basketspelare. Denna skor ger dig både ökad prestation på basketplanen men har även blivit en mycket populär vardagssko. Med ett par svarta Superstar får du en tidlös och ikonisk sko som tar dig både till nya rekord på basketplanen men som även ger dig komfort under dagen.

Från träning till vardag med svarta adidas Superstars

Du känner enkelt igen de svarta adidas Superstar-skorna på deras låga skärning runt ankeln samt den karakteristiska snäcktån i gummi. Skorna är gjorda i mjukt läder som formar sig efter foten och ger dig en slitstark sko. Med denna design får du en sko som ger dig flexibilitet och snabbhet på planen samtidigt som du får säkra steg som enkelt kan byta riktning när det gäller. På detta sätt kan du få full kontroll på planen och ta hem segern för laget. Med sköna sulor och bekväm passform får du även en perfekt sko att använda till vardags, något som gjort skon till ett återkommande inslag i streetmodet. 

Klassisk stil med svart Superstar-sko

Med svarta Superstars får du en sko som du enkelt kan matcha till både din träningsgarderob och till vardags. Skorna ger dig en minimalistisk bas som fungerar till en mängd olika outfits och färger. Ett par svarta basketskor är en perfekt bas i varje garderob. Med de perforerade 3-Stripes längs med skornas sida och den klassiska snäcktån i gummi får du en diskret men sportig sko som håller säsong efter säsong. Matcha med en adidas tracksuit för en sportig retrostil eller med en oversizad huvtröja och smala tights för en sofistikerad träningsstil.