alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barnskor rea

 
[221]
Barn Originals Blå NMD_R1 JBarn Originals Blå NMD_R1 J

NMD_R1 J

Barn Originals

1 / 5
Sida:av 5

Låt barnen prestera på topp med barnskor på rea

adidas har tagit fram sina skor och kläder med fokus på rörelse och prestation, och detsamma gäller för produkter i juniorstorlekar. Bland adidas barnskor på rea hittar du flera skomodeller av klassiska adidas skor i storlekar för barn. Dessa skor har samma höga kvalitet som adidas skor för vuxna. Låt barnen få full komfort under skoldagen och ordentligt med stöd för sin träning med adidas barnskor. För de allra minsta hittar du även skor med halkfria sulor och kardborreknäppning i stället för snörning för att underlätta att ta på och av skorna.

Barnsko-outlet med rabatt på barnskor för olika sporter

Olika sporter kräver olika typer av stöd och därför har adidas anpassat sina skor för olika typer av träning. För barnens fotbollsmatcher hittar du högkvalitativa fotbollsskor i barnsko-outleten som är anpassade för olika underlag. Du hittar fotbollsskor för både inomhusmatcher, matcher på gräs och matcher på grusplaner. För gymnastiklektionerna hittar du skor med ljusa sulor som passar bra för inomhusbruk, och för löparträning utomhus hittar du stabila skor med greppande sulor som ger bra kontakt med underlaget. För simhallen eller stranden hittar du badtofflor som ger säkra steg även på hala poolkanter och ojämn sand. 

Smarta lösningar och snygg design

Bland adidas barnskor på rea hittar du klassiska modeller från adidas i juniorstorlekar. För de allra minsta har skorna anpassats till antingen kardborreknäppning eller slip on-modeller för att du enkelt ska kunna ta av och på skorna. Låt barnen få en snygg stil med klassisk adidas design som visar 3-Stripes längs med sidorna på skorna och kontrasterande färg på skornas ovandel och hälkappa. Bland barnskorna hittar du även skor i mönstrade och klara färger som ger barnen en rolig färgklick till vardagsanvändning såväl som till träningen. Matcha med adidas barnstrumpor för att få optimal passform i skorna.