alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Barnkläder rea

 
[819]

Låt barnen utforska världen i högsta komfort med barnkläder på rea

adidas har alltid lagt fokus på prestation i sina kollektioner, och därför hittar du plagg i högteknologiska material som tack vare full komfort och rörelsefrihet låter dig prestera på topp. Detta gäller inte bara för adidas träningskläder för vuxna men även för kollektionen av barnkläder. Låt barnen träna och leka med tåliga plagg som främjar rörelser och upplevelser. Här hittar du barnkläder på rea som låter barnen utforska världen i en snygg och bekväm stil. Välj bland allt från skolkläder till matchande ställ och träningsplagg.

Plagg för alla eventualiteter i barnkläder-outlet

I adidas barnkläder-outlet hittar du erbjudanden på kläder i juniorstorlekar i högkvalitativa material. adidas har anpassat sina plagg för olika användningsområden och sporter för att barnen ska få ut så mycket som möjligt av träning och lek. Med maximal komfort slipper barnen distraheras av svettiga plagg eller skavande sömmar. Här hittar du bland annat sköna fotbollsbyxor med justerbar resår i midjan för anpassad passform, och ventilerande t-shirts som leder bort värme och fukt från huden. För kalla dagar hittar du mysiga träningsställ och klassiska huvtröjor bland adidas barnkläder på rea. Du hittar även lätta men isolerande dunjackor som inte hindrar lek och rörelser men som ger barnen värme under långa utomhusdagar. 

Motivera barnen med en ikonisk träningsstil

Bland adidas barnkläder på rea hittar du rabatt på plagg som har adidas klassiska designinslag. Med adidas 3-Stripes längs med byxben och ärmar och t-shirts med den klassiska Trefoil-loggan får barnen en fräsch stil som håller säsong efter säsong. Piffa upp garderoben med plagg i roliga mönster och färgkombinationer som uppskattas av barnen och lätt går att matcha med klassisk adidas design. I kollektionen av barnkläder hittar du flera praktiska set som matchande topp och shorts eller huvtröja och mjukisbyxor i skönt material.