alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Originals rea

 
[1858]
Dam Originals Svart NMD_V3 WDam Originals Svart NMD_V3 W

NMD_V3 W

Dam Originals

Retrostil med attityd från adidas Originals-rea

adidas har alltid varit i centrum för sportmode och har burits av otaliga legendariska atleter och sportstjärnor genom tiderna. I kollektionen adidas Originals har skor och plagg som är hämtade från arkiven samlats, och här hittar du några av de mest ikoniska silhuetterna och stilarna. Bland erbjudanden i adidas Originals-rea hittar du skor och kläder som ger dig både komfort och stil. Välj bland ett stort sortiment av klassiska skor som uppdaterats med adidas högteknologiska material och design för att du ska kunna prestera på topp i snygg retrostil. Fynda i adidas Originals-outlet och uppdatera garderoben med en tidlös stil.

Högteknologiska material som förbättrar din träning i adidas Originals outlet

I outleten hittar du ikoniska skomodeller som uppdaterats med det allra senaste från adidas teknologi. Bland adidas Originals-rea hittar du skor som är särskilt anpassade för olika typer av rörelser och sporter. Med flexibla yttersulor får du lätta skor som följer med i varje steg medan en ovandel i textil ger dig en fotnära passform. Material som ventilerar och håller fötterna torra och svala matchas med lätta material och fuktavstötande ytor. Du hittar även skor i mjukt skinn som lätt formas efter foten, och stötdämpande mellansulor skyddar anklar och leder från stötar medan du får energiåtergivande steg för extra fart. 

Rabatt på Originals-plagg i retrostil

Bland adidas Originals-rea hittar du framförallt adidas Trefoil-logga men även de klassiska adidas 3-Stripes. Kläderna kommer i högkvalitativa material som leder bort både fukt och svett från kroppen så du håller dig sval och bekväm under träningen. Du hittar även lätta dunvästar för maximal rörelsefrihet samt sköna muddar och ståkragar som skyddar mot kalla vindar. Välj bland tidlösa t-shirts med en stor Trefoil-logga på bröstet i en mängd olika färgglada nyanser. Matcha med fräscha vita sneakers i retrostil och svarta träningsbyxor med 3-Stripes för en klassisk adidas-stil.