alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Originals t shirts

 
[680]

Flörta med det förflutna i vintage t-shirts och linnen

adidas som klädmärke har funnits i snart ett sekel, något som borgar för produkter av hög kvalité och funktionalitet då det inom företaget finns en så gedigen och långvarig kunskap om sportkläder och dess funktion. Under alla de år som företaget tillverkat kläder har det naturligtvis lanserats produkter som blivit populärare än andra. Dessa populära Original-modeller har idag blivit klassiker och tillverkas fortfarande, ett exempel på detta är adidas Original t-shirts. Dessa snygga, sköna vintage linnen och t-shirts är tillverkade i bomull eller olika bomullsblandningar som även kan innehålla en låg procenthalt elastan.

Stick ut från mängden i vintage linnen från adidas

Vintage t-shirts är det ultimata plagget att ha i din garderob då de alltid kommer att vara användbara. Designen på adidas Original t-shirts är redan retro och har överlevt under en lång tid utan att bli omoderna så i och med detta vet man att plagget aldrig kommer gå ur tiden. Dessa t-shirts kan du därför bära under lång tid framöver – det är helt enkelt en riktigt bra investering att köpa ett sådant plagg. Designen är stilren och cool och kan med fördel användas vid både idrottstillfällen som till vardags.

Trycket är A och O

Det som gör vintage t-shirts från adidas speciella är trycket. På dessa t-shirts som flörtar med det förflutna tronar såklart allra helst den klassiska Trefoil-logotypen eller adidas ikoniska 3-Stripes – de tre ränderna som kan placeras var som men alltid talar om att detta plagg är tillverkat av adidas. Dessa två grafiska markörer är verkligen synonymt med adidas och det är nog inte många personer i världen som inte känner igen dem. adidas kläder är alltid snyggt och moderiktigt designade så i en av deras vintage t-shirts vet du att du är rätt klädd i alla lägen.