alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Svarta Leggings

 
[177]
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport Tights
LOUNGEWEAR Essentials High-Waisted Logo Leggings
Techfit 3-Stripes Training Long Tights
adidas by Stella McCartney 7/8 Yoga Leggings
Adicolor Classics Flared Leggings (Plus Size)
LOUNGEWEAR Trefoil Tights
Optime Training 7/8 Tights
Yoga Essentials High-Waisted Tights
Techfit 3-Stripes Tights
adidas Yoga Studio Flared Tights
Formotion Sculpt Tights
adidas Essentials 3-Stripes Leggings
Run Icons 3-Stripes 7/8 Running Tights
Own The Run 7/8 Running Leggings
Adicolor Classics Tonal 3-Stripes Tights
Techfit Long Tights
Essentials 3-Stripes Tights
Own The Run 7/8 Running Leggings (Plus Size)
Optime Trainicons 7/8 Tights
Run Icons 3-Bar Warm Tights
Techfit AEROREADY Training Long Tights
Adizero Long Running Tights
Essentials Cotton Leggings (Maternity)
Training Essentials High-Waisted 7/8 Tights
Saturday Long Tights
Adizero Long Tights
Essentials High-Waisted Logo Leggings (Plus Size)
adidas by Stella McCartney TrueStrength Seamless Training Tights
adidas Essentials Tights
Training Essentials 7/8 Tights (Maternity)
LOUNGEWEAR Essentials 3-Stripes Leggings
adidas by Stella McCartney TruePace Running Tights
adidas by Stella McCartney TruePurpose Training 7/8 Tights
adidas by Stella McCartney TruePurpose Training Tights
adidas by Stella McCartney TruePurpose Training 7/8 Tights
LOUNGEWEAR Essentials 3-Stripes Leggings
Optime Training Croc Emboss 7/8 Tights
FastImpact Running 7/8 Tights
Future Icons Badge of Sport Leggings
Techfit 7/8 Tights
Essentials 3-Stripes Leggings (Plus Size)
adidas Yoga Studio 7/8 Tights
Arsenal Tights
1 / 4
Sida:av 4

Svarta tights

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Med tights från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Unik stil möter multifunktionella material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Med dessa svarta tights kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – svarta tights från adidas

Våra tights är tillverkade av bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns skönt på kvällen. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med tightskollektioner som Performance, Originals och adidas by Stella McCartney ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå.

Med teknologier som TECHFIT, FORMOTION och INFINITEX är du rustad för varje situation. CLIMACHILL, HEAT.RDY och CLIMAHEAT absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. Våra kollektioner med tights inkluderar Essentials, RDY och Sport ID. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden utgör grunden i hela kollektionen.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, triathlon eller tävling. Framtiden börjar idag. Upptäck våra svarta tights från adidas – nu är stunden inne.