alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarta Leggings

 
[115]
1 / 3
Sida:av 3

Svarta tights

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Med tights från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Unik stil möter multifunktionella material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Med dessa svarta tights kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – svarta tights från adidas

Våra tights är tillverkade av bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns skönt på kvällen. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med tightskollektioner som Performance, Originals och adidas by Stella McCartney ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå.

Med teknologier som TECHFIT, FORMOTION och INFINITEX är du rustad för varje situation. CLIMACHILL, HEAT.RDY och CLIMAHEAT absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. Våra kollektioner med tights inkluderar Essentials, RDY och Sport ID. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden utgör grunden i hela kollektionen.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, triathlon eller tävling. Framtiden börjar idag. Upptäck våra svarta tights från adidas – nu är stunden inne.