alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Originals jackor och parkas

 
[3]

Originals jackor och parkas hjälper dig genom den skandinaviska vintern

I det skandinaviska klimatet behöver alla en varm vinterjacka. För hösten och våren lämpar sig en tunnare täckjacka eller vindjacka. Tunnare täckjackor är ofta lätta att packa ned och förvara, och därför idealiska att ta med sig när man är på resande fot. En klassisk kappa med sportig look passar i alla väder och gör sig lika bra i vardagen på väg till jobbet eller skolan som i mer formella sammanhang. Om du ägnar dig åt löpning eller cyklar långa sträckor varje dag kan du välja en jacka som ger dig god rörlighet och är tillverkad i ett mjukt material som andas, till exempel lättviktig ripstop. En parkas passar alltid, vare sig det är höst, vinter och vår.

Vintagekappor, korta jackor eller längre kappor?

Oavsett om du gillar vintagekappor eller föredrar en sportigare stil kan du hitta varma, praktiska ytterplagg i adidas Originals sortiment. adidas Originals jackor och parkas är plagg som håller länge, och om du letar efter en jacka som funkar för skidåkning, snowboardåkning och en dag på stan kan du välja en klassisk adidas Originals parkas eller dunjacka.

Originals små viktiga detaljer

I skidbacken kan en jackas känguruficka och varma luva vara små viktiga detaljer som gör skidåkningen bekväm, och för den som tycker om att vara ute i skog och mark och vandra i alla väder finns adidas Originals vattentäta och vindtäta jackor med låg vikt. En adidas Originals väst är ett mångsidigt plagg som gör det lätt att anpassa klädseln i skiftande väderlek, och jackor fodrade med polarfleece, ett mjukt material som håller dig varm utan att inskränka rörligheten, passar bra för kalla vinterdagar. Om du idrottar i extrem kyla är en adidas Originals mellanlagerjacka ett bra val att bära under en Originals parkas eller jacka. Med en jacka, kappa eller parkas från adidas Originals håller du dig varm och torr, oavsett om du idrottar eller vill ha en sportig klädstil i vardagen.