alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Vintage väskor

 
[147]
Dam Originals Multi Waist BagDam Originals Multi Waist Bag

Waist Bag

Dam Originals

Rifta Sacoche
Rifta Festival Bag
Rifta Messenger Bag Large
Adicolor Contempo Utility Messenger Bag Small
Adicolor Archive Waist Bag
Adicolor Classic Waist Bag
Mini Bucket Backpack
Mini Backpack
Camo Waist Bag
Adicolor Contempo Backpack
Classic Backpack
Adicolor Contempo Utility Backpack Large
Mini Airliner Bag
Backpack
Toploader Backpack
Camo Backpack
Adicolor Shopper Bag
Adicolor Classic Roll-Top Backpack
Pouch
Adicolor 70s Duffel Bag
Adicolor 70s Vintage Airliner
Adicolor 70s Mini Airliner Bag
Adicolor Classic Festival Bag
Adicolor Reprocessed Classic Roll-Top Backpack
Mini Airliner Bag
Adicolor Archive Backpack
adidas Adventure Backpack Large
Adicolor Contempo Utility Messenger Bag Small
Backpack
Young Z Waist Bag
Adicolor Classic Backpack Small
Waist Bag
Adicolor Archive Strap Pack
Backpack
Adicolor Classic Backpack
Adicolor Contempo Festival Bag
Adicolor Backpack
Mini Backpack
Adicolor Classic Waist Bag
Adicolor Archive Festival Bag
Adicolor Archive Toploader Backpack
Rekive Festival Bag
Camo Festival Bag
1 / 4
Sida:av 4

Eleganta och praktiska vintage väskor från adidas Originals

I sortimentet av adidas Originals väskor hittar du allt från slitstarka ryggsäckar för de där långa skogsvandringarna, till snygga vintage väskor perfekt för när du springer ärenden i vardagen. Varje väska i utbudet är tillverkad av material som håller i alla lägen. Här finns exempelvis modeller med justerbara axelremmar samt sidfickor för vattenflaskor i olika storlekar, och ryggsäckar med en extra ficka gjord av vattentätt material vilket är utmärkt att förvara viktiga accessoarer som nycklar, gymkort eller plånbok i. Självklart behöver väskan även reflektera din personliga stil. Därför kommer modellerna i utbudet med mängder av variation, färgval och storlekar som passar de allra flesta.

Smidiga väskor för alla tillfällen

En väska kan göra hela skillnaden. Vare sig det handlar och vardagsstress i kollektivtrafiken eller hikingturen, behöver du en väska som anpassar sig till din livsstil. Med en ryggsäck i adidas Original-kollektion finns väskor för alla tillfällen. Stilrena modeller framtagna som en smidig accessoar i vardagen med både bärhandtag och toppmatade fack, varvas med riktigt stryktåliga hikingväskor tillverkade av ripstop i 100 % nylon. Denna typ av ryggsäck är en favorit bland äventyrare på grund av dess mångsidighet och kommer med åtdragningsremmar vid bröstområdet samt vattentäta fack med lock på sidorna. Resenären kan dessutom fynda bland kompakta midjeväskor med snygg mångfärgad logotyp på framsidan. 

En väska som matchar ditt livsmål

Snygga handväskor, stryktåliga ryggsäckar eller kanske en midjeväska, valmöjligheterna är nästintill oändliga. Väskans utseende matchar dessutom med resten av adidas massiva klädsortiment. Så vare sig du letar efter en ryggsäck för gymkläderna eller skogsvandringen kan du vara säker på att du hittar en modell för just ditt ändamål. Många väskor i urvalet är dessutom tillverkade av återvunnen polyester. Så utforska utbudet och fynda just din modell bland adidas breda sortiment av ryggsäckar och vintage väskor.