alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

vit hoodies

 
[56]
Short Disney Hoodie
FC Bayern Condivo 22 Track Hoodie
adidas x Classic LEGO® Hoodie
Manchester United Travel Hoodie
Adicolor Originals Challenger Hoodie
Real Madrid Graphic Hoodie
WIND.RDY Lined Hoodie
Fleece Hoodie
adidas Originals x André Saraiva Hoodie
Colourblock Hoodie
Oversized Hooded Sweatshirt
Oversized Hooded Sweatshirt (Plus Size)
Karlie Kloss x adidas Hoodie
French Terry Hoodie (Gender Neutral)
Skateboarding 4.0 Logo Hoodie (Gender Neutral)
Designed for Gameday Full-Zip Jacket
Adicolor Classics Crop Hoodie
Camo Series Allover Print Hoodie
Essentials Camo Print French Terry Hoodie
Adicolor Trefoil Hoodie
Essentials Fleece Camo-Print Hoodie
adidas x Marimekko Hoodie
adidas x Classic LEGO® Hoodie
Cropped Hoodie
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Hooded Track Top
adidas Originals x André Saraiva Hoodie
adidas x Marimekko Hoodie (Plus Size)
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Sweatshirt
Adicolor Classics Hoodie (Plus Size)
Trae Hoodie
Graphics Common Memory Hoodie
Disney Mickey and Friends Hoodie
Adicolor Clean Classics Hoodie
Heavyweight Shmoofoil Hoodie (Gender Neutral)
adidas Sportswear Studio Lounge Fleece Hooded Full-Zip Sweatshirt
Crop Hoodie
Large Logo Hoodie
Future Icons Hoodie
LOUNGEWEAR Trefoil Essentials Hoodie
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Sweatshirt (Plus Size)
Hoodie (Plus Size)
Cropped Hoodie (Plus Size)
Studio Lounge Hooded Tee
1 / 2
Sida:av 2

Vita hoodies

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Hoodies från adidas passar perfekt och fungerar som ett obligatoriskt lagerplagg. Alla vita hoodies från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – vita hoodies från adidas

Bomull, polyester och återvunnen bomull är tre av de material vi använder för att tillverka våra hoodies. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är idealiskt om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med hoodieskollektioner som adidas by Stella McCartney, Originals och Athletics ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och kaxig image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMALITE och AEROREADY. Du hittar hoodies i kollektionerna Focus, Graphics och Bellista.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Vita hoodies från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att sätta nya mål varje dag.