alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

vit hoodies

 
[38]
Dam Originals Vit HoodieDam Originals Vit Hoodie

Hoodie

Dam Originals

Vita hoodies

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Hoodies från adidas passar perfekt och fungerar som ett obligatoriskt lagerplagg. Alla vita hoodies från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – vita hoodies från adidas

Bomull, polyester och återvunnen bomull är tre av de material vi använder för att tillverka våra hoodies. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är idealiskt om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med hoodieskollektioner som adidas by Stella McCartney, Originals och Athletics ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och kaxig image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMALITE och AEROREADY. Du hittar hoodies i kollektionerna Focus, Graphics och Bellista.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Vita hoodies från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att sätta nya mål varje dag.