alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Duffle bags | Sportväskor

 
[44]
Golf Grå GARMENT DUFFLEGolf Grå GARMENT DUFFLE

GARMENT DUFFLE

Golf

TERREX Orange TRX DUFFEL STERREX Orange TRX DUFFEL S

TRX DUFFEL S

TERREX

Få med dig all utrustning i rymliga sportväskor

adidas har en stor kollektion av rymliga sportväskor som bekvämt låter dig få med dig all din packning. Vare sig du är på väg till träningen eller till en weekendresa är dessa väskor både rymliga och gör det enkelt för dig att organisera din packning. adidas designar sina kollektioner med komfort och funktion i fokus för att du ska kunna lägga all fokus på din träning och prestation. Med sin klassiskt sportiga stil får du en accessoar som passar perfekt till både träning och vardag.

Praktiska sportväskor för aktiva dagar

Vare sig du ska träna eller inte är adidas sportväskor en nödvändig accessoar. Modellerna kan användas till en mängd olika sportutövningar och får plats med inte bara dina träningskläder och träningsskor men även utrustning du kan behöva till dina pass. Med separata fack för svettiga kläder och skor kan du enkelt sortera din packning, och för att du ska kunna bära med dig din packning så bekvämt som möjligt kommer väskorna med justerbara och vadderade axelremmar samt bärhandtag som ger dig ett skönt grepp. Väskorna är även gjorda i tåliga och slitstarka material som gör att de håller i alla väder. 

Hitta rätt stil i utbudet av sportväskor

I adidas kollektion av väskor hittar du allt från enkla och minimalistiska designlösningar till attitydfulla och djärva färger och mönster. För en klassisk sportstil kan du välja design med adidas 3-Stripes eller originalloggan som ger din look en tidlös stil. Välj mellan klara färger och dämpade toner, och för en unik och rolig stil hittar du djurmönstrade duffelväskor och grafiska tryck som är perfekta för att liva upp din träningsgarderob. Kollektionen av väskor har alternativ i olika storlekar och modeller för att du ska hitta något som passar för just din smak och livsstil.