alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vit · Superstar

 
[56]
Originals Vit Pro Shell ADVOriginals Vit Pro Shell ADV

Pro Shell ADV

Originals

Golf Vit Superstar GolfskorGolf Vit Superstar Golfskor

Superstar Golfskor

Golf

1 / 2
Sida:av 2

Få en klassisk och fräsch look med adidas Superstar i vitt

adidas har tagit fram flera ikoniska skor och adidas Superstar är en av de mest kända. Skorna är gjorda för basketplanen och blev stora redan under 70-talet. Sedan dess har skorna blivit populära att bära även till vardags då de har en snygg silhuett och en skön fotbädd. Skorna känns igen på sina tandade 3-Stripes längs med sidorna och snäcktån i gummi. Med ett par adidas Superstar i vitt får du en fräsch träningssko som aldrig går ur tiden. Välj mellan kontrasterande hälkappa och 3-Stripes i en mängd olika färger för att sätta en personlig prägel på skon.

Vita Superstar till både träning och vardag

Med adidas Superstar i vitt får du en snygg sko som går att använda både till träning och till vardag. På basketplanen får du optimalt grepp på underlaget med dessa skor. Det mjuka lädret formar sig efter fötterna och ger dig en perfekt passform. Skorna har en skön stötdämpning som gör att du får bra markkontakt även vid landningar, och med sin låga skärning vid ankeln får du optimal rörelsefrihet samtidigt som det stabila lädret ger ordentligt med stabilitet för snabba riktningsförändringar ute på planen. adidas Superstar i vitt kommer i storlekar för vuxna, barn och baby.

Lägg till ett par vita adidas Superstar i garderoben

Med ett par vita adidas Superstars får du en ikonisk silhuett som du kan använda säsong efter säsong. Skon är perfekt både för basketträning och för skön vardagsanvändning. För basketträningen hittar du en stor kollektion av både linnen och shorts som ger dig full rörelsefrihet. Basketlinnen med stor skärning runt armarna gör att du inte förhindras i dina rörelser under matchen. Både shorts och linnen är gjorda i snabbtorkande material som låter dig hålla dig torr även under svettiga matcher.