alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarta t-shirts

 
[350]
1 / 8
Sida:av 8

Svarta t-shirts för allt från hård träning eller vardagshäng

En svart t-shirt är definitivt en favorit på grund av dess simpla men samtidigt eleganta design. I adidas urval av svarta t-shirts hittar du retroinspirerande alternativ med klassiska 3-Stripes utformning, svarta kortärmade tröjor med snygg kontraststark adidaslogga, skonsamma basplagg perfekta för ärenden i vardagen eller pendling till och från gymmet, och så mycket mer. Modeller i sortimentet kommer i ett brett urval av små och större storlekar samt i ledig, normal eller slimmad passform. Med andra ord, här finns svarta t-shirts för både hård träning och vardagshänget.

En snygg och sportig svart t-shirt från adidas

Då adidas utbud av svarta t-shirts är tillverkade i stilren design och utformning kommer praktiska egenskaper alltid i första hand. Här finns till exempel tank tops som kombinerar åtsittande och normal passform, perfekt för träning under varma sommardagar eller vid ett intensivt gympass. På tal om gympass hittar du alternativ med åtsittande kroppsformning framtaget i fuktabsorberande material som håller huden både torr och sval när du tränar. Du som föredrar en diskret design för vardagsärenden finner självklart även modeller med ett neutralt utseende. Dessa t-shirts är framtagna i skönt bomullsmaterial och kommer med normal passform samt rund hals. adidas är dessutom väldigt måna om naturens resurser, och därför hittar du flera klädesplagg tillverkade av behagligt återvunnet polyester.

Komplettera din garderob med sportiga t-tröjor

Det finns många anledningar till att investera i en svart t-shirt. De är exempelvis ett utmärkt klädesplagg att komplettera ditt träningsställ med. På grund av dess neutrala design går det alldeles utmärkt att matcha dem med andra träningskläder eller ett par jeans. Alternativen är med andra ord väldigt mångsidiga, detta utan att kompromissa med tröjans praktiska egenskaper. Så utforska utbudet av adidas svarta t-shirts och investera i en modell som passar just dig.