alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blåa kappor

 
[7]

Blåa kappor inger lugnet som du strävar efter i vardagen

Blå är färgen på vår fina himmel, det lugnande havet och sjöarna. Precis som du känner ett inre lugn när du kollar ut över havet och föreställer dig att någon står på andra sidan och gör samma sak sägs färgen blå ge den stabilitet, djup och förnuft som allt blått runtomkring oss verkar ha. Med en blå kappa inger du en trygghet för omgivningen runtomkring dig men även till dig själv när du får en liten glimt av dig själv i spegeln eller i det där fotot som din vän tog när ni var ute på stan. Om du är en aktiv person som gillar att vara ute i naturen och upptäcka nya saker har våra blåa kappor självklart det sportiga adidasarvet med sig i varje steg du tar på din upptäcktsfärd.

En blå kappa som hjälper till att rädda haven

Oavsett om det är en marinblå kappa eller en annan nyans av blå du vill ha så kommer du garanterat hålla dig varm genom de kyliga dagarna. Välj mellan stoppning gjord av anddun och fjädrar eller stoppning i syntet så som vaddering i polyester, eller helt utan stoppning. Blåa kappor kommer med smarta fickor så du kan ha med dig allt som är viktigt för dig. Håll dig torr i någon av våra marinblåa kappor med det vattenavvisande materialet RAIN.RDY som självklart är PFC-fritt. Att våra hav börjar bli fyllda med plastavfall har tyvärr kommit att bli en verklighet, vi har försökt att dra vårt strå till stacken genom att bland annat använda detta plastavfall som hittats och samlats upp från stränderna för att tillverka våra blåa kappor i den utsträckning som varit möjlig. Våra förhoppningar är att kunna använda enbart återvunnet och organiskt material i framtiden så att framtida generationer kan komma att njuta av naturen precis som vi har fått göra.