alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Skorea

 
[1797]
Pris
76 kr - 2 800 kr
762800

Fynda träningsskor för alla stilar på adidas skorea

I adidas skorea hittar du träningsskor för alla användningsområden till Rabatterade priser. Här finns allt från Originalskor i piffiga färger till nya modeller och klassiska retrostilar. adidas har alltid funktion och rörelse i fokus för sin design och därför är träningsskorna anpassade specifikt efter olika användningsområden. Olika sporter kräver olika typer av rörelser och med ett par skor som stödjer dessa rörelser kan du prestera bättre än någonsin. Matcha dina träningskläder med ett par dämpade sneakers eller välj en stark färg för att låta skorna stå i fokus.

Skooutlet med erbjudanden på träningsskor för olika sporter

I adidas skooutlet hittar du skor som passar för allt från löpning till tennis. För löprundan hittar du lätta skor med flexibla sulor som ger stötdämpning samtidigt som de inte hindrar dina rörelser. Med ventilerande ovandelar kan fötterna andas och du slipper en fuktig och svettig känsla under träningen. För vandringar eller terränglöpning behöver du grövre sulor och detta hittar du på flera av adidas modeller. Du kan välja mellan högre modeller som ger extra stöd för ankeln eller lägre modeller som ger dig större rörelsefrihet. För tennisplanen hittar du skor som har stabil och slitstark yta samt sulor som ger ordentligt med grepp på underlaget för att du snabbt ska kunna ändra rörelseriktning på banan. För basketplanen är det i stället extra stabilitet för anklarna som gäller samt fjädrande funktion för höga hopp.

Rabatterade skor för vardagsanvändning

adidas skor är lika mycket en modeikon som en högteknologisk sneaker. De välkända 3-Stripes längs med skornas sida andas legendarisk och fräsch sportstil. Du hittar allt från dämpade färger för en minimalistisk stil som lätt går att matcha till olika outfits till färgglada och mönstrade skor som ger en härlig färgklick till din träningsoutfit. Matcha skorna från adidas skorea med träningsstrumpor för att få bästa möjliga passform och komfort i dina sneakers.