alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsartiklar & gymartiklar rea

 
[305]
Löpning Blå Runfalcon SkorLöpning Blå Runfalcon Skor

Runfalcon Skor

Löpning

1 / 7
Sida:av 7

Optimera dina resultat med träningsartiklar och gymartiklar på rea

adidas har designat sina kollektioner för att du ska kunna träna under bästa möjliga förutsättningar och kunna förbättra dina resultat. Med produkter som främjar dina rörelser och stödjer din träningsform får du ökad komfort och kan därmed lägga fullt fokus på träningen utan distraktioner. Bland produkterna i adidas träningsartiklar och gymartiklar på rea hittar du allt från träningsskor anpassade för olika sporter till högteknologiska material på träningskläder och smarta accessoarer och tillbehör. I adidas träningsartiklar- och gymartiklar-outlet hittar du träningsprodukter för dam, herr och barn så att atleter i alla åldrar kan dra nytta av de funktionella produkterna.

Skor till rabatt i adidas träningsartiklar- och gymartiklar-outlet

Bland träningsartiklar och gymartiklar på rea hittar du flera av adidas sneakers. Välj en sko som passar för just din träningsform då adidas har anpassat sina skomodeller för olika typer av rörelser. Du hittar till exempel löparskor som ger dig lätta och energigivande steg. Med lätt stötdämpning i mellansulorna skyddar du dina leder från stötar samtidigt som du får en energiåtergivande och fjädrande känsla. ventilerande ovandelar håller fötterna svala och stabila för optimal komfort. Du hittar även skor i mjukt skinn som formar sig efter fötterna samt greppande gummisulor för bra grepp även på ojämna underlag. Matcha med erbjudanden på strumpor som ger dig bättre passform i skorna och motverkar friktion och skav.

Högfunktionella material för skön träning

Med högfunktionella material får du plagg som låter dig hålla dig bekväm under passen. Fuktavledande material gör att du håller dig torr medan ventilerande paneler håller dig sval även under svettiga och intensiva pass. Med snabbtorkande ytor slipper du oroa dig för svettfläckar på dina kläder och kan istället träna med fullt självförtroende. Välj bland allt från värmande huvtröjor till svala linnen och tights med rabatt i kollektionen av träningsartiklar.