alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Simartiklar rea

 
[146]
1 / 4
Sida:av 4

Simartiklar på rea för både strandhäng och simträning

För adidas står funktion och komfort i fokus för design. Genom att anpassa material och snitt efter olika typer av användningsområden har adidas kunnat ta fram högfunktionella produkter som ger dig högsta möjliga förutsättningar att optimera din träning. Bland adidas simartiklar på rea hittar du produkter både för träningssim och badstranden, och du hittar även flera tillbehör och sandaler som ökar din komfort och kan underlätta din träning. I adidas simartiklar-outlet hittar du produkter för dam, herr och junior för att alla åldrar ska kunna dra nytta av adidas högfunktionella design. 

Badtofflor och sandaler från simartiklar-outlet

Bland adidas simartiklar på rea hittar du sandaler och tofflor som är särskilt anpassade för simning. För att minska risken för halka vid poolkanten hittar du klassiska badtofflor i greppande gummisula. Enkla slip on-modeller gör att du enkelt kan glida in och ur skorna i simhallen medan snabbtorkande material gör att du slipper glida i sandalerna. Snygga 3-Stripes detaljer på tofflornas ovansida ger dig en klassisk adidas look och du hittar även smarta sandaler med kardborreknäppning som håller barnen bekväma och svala under lek på stranden. Med vattentäta sulor och snabbtorkande ovandelar kan barnen leka i vattenbrynet utan att behöva tänka på att ta på och av sandalerna. 

Simkläder för träningen och stranden

Med adidas högkvalitativa material får du tåliga plagg som håller säsong efter säsong. Med UV-skyddande material slipper du badkläder som bleks i solen medan klorresistenta badkläder håller färgen även under poolsimning. Här hittar du baddräkter och badbyxor i slimmade och säkra snitt som sitter på plats och ger dig full rörelsefrihet under träningen. Du hittar även bekväma badshorts för strandsporter. adidas badkläder kommer med klassiska designinslag som adidas Trefoil-logga och 3-Stripes för en tidlös look, välj bland en mängd olika färger och mönster för en snygg stil.