Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Cykel

(107 Produkter)
1 / 3
Sida:av 3

adidas utrustning för landsvägscykling

Hårdnackade cyklister vet att när det handlar om utrustning så går självsäkerhet och övertygelse hand i hand med prestation. Du måste kunna lita på dina däck och din ram till 100 %, på bromsklossarna som hejdar farten, sadeln som håller dig uppe och cykelbyxorna som du bär hela dagen.

adidas cykelutrustnnig är teknisk, bekväm och stilriktig och passar alla: oavsett om du cyklar i kategori 1 eller 4, kör gran fondo, söker spännande spår eller tränar på helgen. Med över sex decenniers insikter från pelotonen och cykellopp har vi utvecklat de allra bästa cykelkläderna för herr och dam, som cykeltröjor, cykelshorts, cykelstrumpor, cykelhandskar och cykelglasögon.

Partners i cykling

Vi lever för cykling. Vi andas cykling. De senaste sex decennierna har vi utvecklat cykelkläder tillsammans med hyllade professionella cyklister som Eddy Merckx, Sir Chris Hoy, Victoria Pendelton, Laura Kenny, och lag som Team Telekom, Team Sky, och nationella föreningar som British Cycling och Team GB. Vi är alla evigt tacksamma.

Ett stort tack ger vi också våra gräsrotspartners, däribland The 5th Floor i London och New York, 8Bar från Berlin, och det proffsiga Ghost Factory Racing Team. Många tack går även till de sällan omtalade hjältarna från pelotonen, som varit av största vikt för att skapa, testa och senare tävla i våra produkter. Tack alla, ni vet vilka ni är.