alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Cykel och cykling kläder

 
[221]
Pris
109 kr - 2 149 kr
1092149
1 / 5
Sida:av 5

Flyg fram med aerodynamiska cykel och cyklingkläder

Att ha stilriktiga, tekniska och bekväma kläder som cykelshorts, cykelskor, handskar, tröjor, väst, strumpor och glasögon är viktigt för att kunna ta dig an spännande och utmanande spår. Oavsett om du är i kategori 1 eller 4, eller cyklar som en hobby så har våra kläder och skor för cykling blivit speciellt framtagna i över sex decenniers för att du enkelt ska ta dig igenom cykelloppet. Hitta kläder som passar dig och dina behov och försök dig på ditt nya personbästa.

Kläder för cykling med grym teknologi

Vi har blivit inspirerade av våra professionella cykelhjältar och tillsammans med de utvecklat cykelplagg, accessoarer och skor som är tillverkade för att ge dig en bekväm stund på din cykel. Vi har till exempel cykelshorts med fem tekniska material, tätsittande och sömlös passform som hjälper till att motverka skav och kompression som minskar muskeltrötthet. Vi har även cykeltröjor tillverkade med bland annat meshpaneler och fuktabsorberande materialet AEROREADY så du kan hålla dig torr och sval genom hela cykelturen. Det är inte bara kläderna som måste sitta perfekt men även strumporna, därför har vi tagit fram strumpor som hjälper till att transportera bort svetten från huden och som ger ett bättre fotvalvsstöd med hjälp av insytt kompression.

Cykelmode som ger självsäkerhet

Att vara cyklist innebär att man är självsäker då man måste lita på sig själv, och att cykel och utrustning fungerar till 100 %. Våra cykelkläder är inte bara framtagna för att vara funktionella men även för att du ska kunna känna dig stilren på cykeln. Våra cykelshorts passar utmärkt tillsammans med en cykeltröja, cykelstrumpor, cykelskor och en cool midjeväska. Om kylan står på har vi självfallet cykeljackor och cykeltights som hjälper till att hålla dina muskler och leder varma under hela turen. Vi har kläder i olika färger, modeller och mönster så du kan välja något som passar dig och din unika stil.