alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Cykling

 
[95]
Cykel Svart The Cycling CapCykel Svart The Cycling Cap

The Cycling Cap

Cykel

1 / 2
Sida:av 2

Funktionella produkter och tillbehör för cykling

I adidas stora kollektion av produkter för cykling hittar du allt från cykelkläder till skor och annan utrustning som underlättar för din träning. Oavsett om du ska till spinningpasset eller ut i terrängen hittar du kläder som är anpassade efter just denna träningsform. Med innovativa material håller du dig bekväm i alla väder och under de mest högintensiva passen. adidas klassiska sportmode låter dig dessutom hålla stilen både på gymmet och på cykelleden. Passa på att stila med de ikoniska 3-Stripes såväl som med nya personliga rekord när du bär adidas cykelkläder.

Cykelkläder som ger dig maximal komfort under träningen

Här hittar du cykelkläder för alla delar av året. För träning i terräng under kyligare dagar hittar du värmande långärmade cykeltröjor som ger dig isolerande värme samtidigt som du behåller rörelsefriheten med den åtsittande passformen. Matcha med tåliga långa byxor med en vattenavvisande yta för terrängträning eller cykelturer under vinterhalvåret. För inomhuspass eller varma dagar hittar du ventilerande och fuktabsorberande cykelshorts och cykeltröjor. I dessa håller du dig torr och sval och kan lägga fokus på dina mål i stället för att distraheras av svettiga kläder.

Cykelskor och tillbehör som pricken över i:et

Glöm inte att detaljerna kan göra störst skillnad för dina resultat. När det kommer till cykeln behöver du skor som ger dig flexibilitet och grepp. adidas cykelskor har perfekt greppande sula för pedalerna och även en mjuk och flexibel ovandel för att lätt kunna trampa på cykeln utan onödigt motstånd. För att hålla störande solstrålar ur ögonen hittar du cykelkepsar som är anpassade för att bekvämt kunna bäras under hjälmen. Du hittar också lätta vattenflaskor som håller vattnet kallt och är lätta att rengöra mellan passen.