alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Cykeltillbehör

 
[25]

Cykeltillbehör som optimerar din träning eller utflykt

Hos adidas hittar du inte bara sportkläder och skor anpassade specifikt för olika sporter men även tillbehör och accessoarer som underlättar din träning. Det är lätt att glömma bort att tänka på detaljerna när du förbereder dina pass men rätt accessoarer kan göra all skillnad för din prestation. Oavsett om du cyklar som träning eller till vardags finns det utrustning som kan göra cykelutflykten mer bekväm. Välj mellan strumpor, handskar och smarta väskor i högkvalitativa material för att hålla din rörelse och komfort central under cykelturen. 

Rätt cykeltillbehör för både träning och vardag

I adidas kollektion av cykeltillbehör hittar du funktionella accessoarer som både underlättar din cykeltur och låter dig prestera på topp. Med ett par fingerlösa handskar får du bekvämt grepp om styret och kan kämpa dig igenom de mest tuffa strapatserna med säkert grepp. Handskarna har även ventilerande hål som gör att händerna hålls torra och bekväma. En smart accessoar som underlättar träningen är en bekväm midjeväska som gör att du kan hålla koll på värdesaker du behöver ha med dig utan att behöva tänka något extra på det. Med justerbar passform kan du anpassa väskans bälte så den sitter skönt på plats under hela cykelturen. Smarta fack gör att du kan hålla koll även på småsaker. 

Cykeltillbehör som låter dig prestera på topp

Bland adidas kollektion av cykeltillbehör hittar du särskilda strumpor som är designade för att underlätta just under cykelturer. Mjuka och ventilerande ullmixar gör att fötterna hålls varma under kyligare turer samtidigt som materialet andas och håller fötterna torra och fria från svett. Med stöd i fotvalvet och extra stötdämpning vid tå och häl slipper du friktion i dina skor och kan bekvämt cykla på i full fart. Missa inte att ta en titt på adidas kollektion av skor för cykling och cykelkläder i högteknologiska material.